AcasăPoliticaDacian Ciolos, prima reactie dupa ce guvernul sau a primit votul de...

Dacian Ciolos, prima reactie dupa ce guvernul sau a primit votul de incredere al Parlamentului

Tehnocratul desemnat, in urma cu exact o saptamana, de catre seful statului, pentru a forma noul guvern – ca urmare a demisiei lui Victor Ponta – a tinut sa le multumeasca alesilor care i-au acordat votul de investitura.

Odata ce a aflat rezultatul votului de la finele sedintei comune in cadrul careia a prezentat lista ministrilor sai, precum si programul de guvernare, Dacian Ciolos a urcat din nou la tribuna salii, de aceatsa data nu pentur a da explicatii in privinta programului de guvernare, ci pentru a multumi pentur increderea acordata prin intermediul votului de marti la amiaza.  „Veti avea in Guvern un partener permanent si deschis”, a dat asigurari noul premier.

Ulterior, dupa ce a parasit sala de sedinta, Ciolos a mai facut cateva scurte precizari in privinta votului de investitura. „Votul de azi ne da legitimitatea sa facem ce ne-am propus in programul de guvernare. (…) Sunt un om deschis, clar, transparent, n-am de ascuns lucruri cand trebuie sa iau anumite decizii si am considerat ca e nevoie ca acest GUvern sa plece de la inceput cu legitimitate clara”, a sustinut politicianul.

Va amintim ca au fost 389 de voturi „pentru”, 115 „impotriva” si doua abtineri si avand in vedere ca, pentru a fi investit, Executivul ar fi avut nevoie de minimum 274 voturi.

Asadar, in curand, Dacian Ciolos va prelua, oficial, atributiile de sef al Guvernului, momentan la sefia Palatul Victoriei aflandu-se, ca premier interimar, Sorin Cimpeanu.

sursa foto: facebook.com/dacianciolos

author avatar
Cristina Stefan
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger