AcasăPoliticaDacian Cioloș, ferm pe poziţii. Care este alternativa la care apelează, după...

Dacian Cioloș, ferm pe poziţii. Care este alternativa la care apelează, după ce partidele l-au refuzat rând pe rând

dacian ciolosDacian Cioloș, ferm pe poziţii. Care este alternativa la care apelează, după ce partidele l-au refuzat rând pe rând

Premierul desemnat, Dacian Cioloş, a eşuat. Deocamdată. El n-a fost susţinut, pentru formarea unui nou Guvern, de partidele cu care a discutat. Aşa că n-are decât o singură alternativă: să meargă în Parlament să ceară votul.

Acesta a spus că o ședință a Comitetului Politic USR va avea loc duminică după-amiază, termen până la care PNL se poate răzgândi.

Cioloş, războinicul!

Eşec e cand stai pe margine sau dai inapoi pentru ca ti-e teama sa-ti asumi responabilitatea in momente dificile.

Cariera mea politica nu are sens daca nu imi asum. Nu are niciun sens sa raman in politica ca sa stau pe margine, pentru ca daca doream sa stau pe margine nu intram intr-un partid politic.

Am intrat în politica ca să acţionez”, a declarat Dacian Cioloș.

Concret, Dacian Cioloş va prezenta Parlamentului, săptămâna viitoare, un guvern monocolor cu miniștri doar din USR. E nevoie de 234 de voturi ca Guvernul să fie învestit. În afară de cei 80 de parlamentari USR, până acum nimeni nu și-a declarat sprijinul pentru cabinetul Cioloș.

Încă mai speră la PNL

Fac în continuare un apel la PNL să nu fugă de responsabilitate, pentru că România are nevoie de un guvern. Sper să putem găsi soluția.

În ceea ce privește USR în aceste condiții și din dorința de a rezolva cât mai repede criza prin care trecem, USR rămâne determinat și eu ca premier desemnat rămân determinat să propun până la începutul săptămânii viitoare un guvern în Parlament, pentru că acolo se vede dacă există sau nu o susținere.

România are nevoie urgentă de un guvern cu puteri depline. Nu cred că e momentul acum să stăm și să pansăm tot felul de egouri rănite. Nu este PNL pregătit să ofere soluții, nicio problemă, USR va face acest lucru”, a afirmat Dacian Cioloș, președintele USR.

author avatar
Andrei Ștefan
520 afisari

5 COMENTARII

  1. Si uite-asa un partid cu care a „obtinut” la alegeri 15% din voturi (din 32% prezenta = 4,8% din alegatori) va guverna Romania. Mes hommages, DGSE! Vive la France! România, dă-o dreak!

  2. Salveaza te!!! Nu e deviza voastra ca vreti sa i salvati oe altii si ajunsi la putere zero doar multi morti atat!!!!

  3. Visează cai verzi pe pereți. Nu o sa fie votat nici măcar de ai lui. Timp pierdut.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger