AcasăPoliticaDacă Florin Cîţu va fi premier, cine vine la Ministerul Finanţelor în...

Dacă Florin Cîţu va fi premier, cine vine la Ministerul Finanţelor în locul lui? Ar putea fi o mare surpriză

Dan VîlceanuDacă Florin Cîţu va fi premier, cine vine la Ministerul Finanţelor în locul lui? Ar putea fi o mare surpriză

În cazul în care Florin Cîţu va fi numit prim-ministru al României, atunci locul lui la Ministerul Finanţelor ar putea fi luat de Dan Vîlceanu.

Firma familiei lui Vîlceanu, posibil viitor ministru al Finanțelor, în Cabinetul Cîțu, face afaceri de milioane de euro din contracte cu statul român, susţine postul Antena3.

La aceasta companie, mama și tatăl meu sunt cei care conduc afacerea. În momentul în care am devenit deputat, am început procedura de faliment, pentru a lăsa deoparte tot felul de acuzatii și ce s-a spus.

Toate contractele nu trebuie să facă nimeni nicio investigație, pentru că le-am declarat. Din toate contracrtele de care ați vorbit și milioanele de euro , dacă facem un calcul pe valorile prestate de societete, lucurile nu stau chiar așa, nu ajungem nici la jumătate din sumă, pentr că la licitații mergeam în asociere”, spunea Vâlceanu, în octombrie 2019.

Şi Ioan Boloş este favorit la Ministerul Finanțelor

Unele surse politice spun că există un singur favorit, și anume Ioan Boloș. Rămâne de văzut dacă cei de la PNL rămân doar cu această propunere, sau vor merge la Cotroceni și cu alte nume.

Se întoarce Ciucă la Interne?

Ministerul Apărării ar urma să fie condus de Nicolae Ciucă, Ministerul de Externe de Bogdan Aurescu, Educația ar trebui să fie condusă de Sorin Câmpeanu, iar Ministerul de Finanțe ar fi în mâinile lui Marcel Boloș, susţine sursa citată.

Ministerul de Interne ar urma să fie primit de Lucian Bode, iar Virgil Popescu ar merge la Energie, după ce Emil Dumitru ar trebui să primească Ministerul Agriculturii.

author avatar
Andrei Ștefan
284 afisari

2 COMENTARII

  1. Un licentaiat in drept la Finante ?
    Ca au pus un licentiat in limbi ca Prim Ministru, nu
    Slava tie Johannis, ca ne arati cat de mult iubesti tara asta

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger