AcasăPoliticaCutremurul politic de azi are replici! Marcel Ciolacu vine cu anticipatele!

Cutremurul politic de azi are replici! Marcel Ciolacu vine cu anticipatele!

ciolacuCutremurul politic de azi are replici! Marcel Ciolacu vine cu anticipatele!

Partidul Social Democrat a transmis că soluția este „întoarcerea la popor prin alegeri anticipate”, dacă coaliția de guvernare nu reușește să rezolve criza politică, după demiterea lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătății.

Dacă nu sunt capabili să-și rezolve criza creată, singura soluție este întoarcerea la popor prin alegeri anticipate. PSD nu va susține din Parlament niciun guvern minoritar PNL.

PSD nu va susține niciun guvern condus de PNL sau de USR-Plus. PSD exclude categoric orice scenariu de acest fel„, se arată în comunicatul PSD.

Iohannis și cele trei partide care au pierdut alegerile anul trecut sunt responsabile de criza pe care au creat-o.

Dacă Iohannis nu e în stare să își facă treaba de mediator, singura soluție este să ne întoarcem la popor prin ALEGERI ANTICIPATE, pentru că actualul Parlament nu mai răspunde voinței populare, iar românii s-au lămurit cât de nocivi sunt PNL și USR+ pentru întreaga societate„, mai susţin PSD-iştii.

Marcel Ciolacu, reacție acidă

Potrivit lui Marcel Ciolacu, demiterea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu pentru cei care și-au pierdut viața din cauza unei gestionări greșite a pandmiei și a crizei sanitare existente.

Acesta face apel la actualul Guvern, solicitându-i să numească la conducerea Ministerului Sănătății o persoană competentă care să gestioneze în mod profesionist situația de criză actuală.

Revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu pentru mulți români care și-au pierdut viața sau și-au distrus sănătatea!

Sunt 4 luni în care au ars spitale, în care morții de COVID au fost batjocoriți, în care bolnavii în stare gravă au fost evacuați din spital în miez de noapte, în care pacienții au murit cu zile din cauza avariilor de la instalațiile cu oxigen.

4 luni în care Iohannis a tăcut, iar Cîțu și întreaga Coaliție a Austerității au protejat acest ministru catastrofă!

PNL, USR+ și UDMR să nu îndrăznească să mai pună astfel calamități în fruntea Sănătății, precum Voiculescu sau Tătaru. E timpul să pună un profesionist care știe ce trebuie făcut în această criză sanitară!„, a dezvăluit Marcel Ciolacu pe contul său de Facebook.

Dan Barna a anunțat că USR-PLUS şi-a retras sprijinul politic premierului Florin Cîțu din cauza remanierii ministrului Sănătății. Barna susține că a avut și o discuție cu președintele Klaus Iohannis și că a cerut o ședință a Coaliției pentru a vedea cum „vom funcționa în continuare”.

author avatar
Andrei Ștefan
273 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger