AcasăPoliticaCUTREMUR pe scena politică: PSD iese de la guvernare! Când s-ar întâmpla...

CUTREMUR pe scena politică: PSD iese de la guvernare! Când s-ar întâmpla asta?

CUTREMUR pe scena politică: PSD iese de la guvernare! Când s-ar întâmpla asta?

Partidul Social Democrat ameninţă, prin vocea preşedintelui Marcel Ciolacu, cu ieșirea de la guvernare dacă i se va cere să înlocuiască miniștri fără un motiv întemeiat, „pe nedrept”.

Şeful social-democraţilor a transmis acest mesaj partenerilor PNL din coaliția de guvernare subliniind că nu va permite ca vreun coleg de partid de-al său să fie atacat.

S-a săturat de acuzaţiile din coaliţie

Afirmaţiile războinice ale lui Ciolacu, la adresa colegilor liberali, vin în contextul unui sondaj de opinie CURS, care cotează PSD la 31%, în scădere, în preferințele românilor.

Nu PSD și nu ministrul actual al finanțelor este de vină pentru datoria publică imensă lăsată de alte guverne. Avem cifre clare și dacă nu le-au înțeles o să le citesc din nou până când o să le înțeleagă și nu o să mai mintă că nu sunt adevărate. Sunt cifre publice. Să recunoască că au greșit și vor fi iertați de către români mult mai ușor.

M-am săturat de ei și le spun că voi reacționa la fel până când vor recunoaște adevărul. Asta nu înseamnă că aruncăm țara într-o criză politică. Exlus așa ceva”, a spus preşedintele PSD.

Dragoste cu forţa până în 2024

Acest guvern și această coaliție trebuie cel puțin până în 2024 să fie funcțional pe această contrucție politică. Am făcut oamenii noi de la USR de ce au fost în stare.

Dar asta nu înseamnă că cineva își va putea permite să atace un coleg de-al nostru și să nu spună adevărul. Să-și asume deciziile lor. Nu avem de ce să stăm cu capul plecat.

Toate deciziile pe care le-am luat în această perioadă au fost corecte. Poate dacă ar fi acceptat și anumite decizii mai îndrăznețe în zona de energie, astăzi am fi vorbit de o predictibilitate mult mai mare și în economie, și în bugetul fiecărei familii.

Dar sunt convins că în următoarele săptămâni vom veni cu soluțiile cele mai corecte în aceste momente de criză.

Nu avem soluții miraculoase. Trebuie să cântărim foarte bine. Și eu m-am săturat să avem discuții și licitații cât vor primi sau nu pensionarii”, a mai zis Marcel Ciolacu.

author avatar
Andrei Ștefan
687 afisari

12 COMENTARII

  1. cauta pretexte , asa au facut tot timpul , se dau loviti mereu . sportul lor preferat este victimizarea , sa arate cu degetul pe altii ce rai sint si ce buni sint ei , mai nou vor pensii mai mici ca liberalii .sint la putere si au discurs de opozitie .

      • TEATRU ASTA CU IESITU DE LA GUVERNA E FLATULANTA RASUFLATA , E LA FEL CA CU MARITUL SALARIILOR SI PENSIILOR , PRAF IN OCHI LA PROSTIME
        NU PLEACA CAINELE DE LA MACELARIE DE BUNA VOIE

  2. Dar de ce nu se fac alegeri? Lumea nu a votat niciodata ce avem acum.e ceva incredibil,coalitia facuta de nu se stie cine

  3. coaliția asta e facuta din ordinul americanilor. marsel, ionel si klausel stau cracanati la maciuca amerlocilor.
    marsel care face pe suparatu’, dar n-are nici o putere, nici un cuvant de spus.
    marsel este cakat pe el de frica amerlocilor care conduc prin masonerie absolut toate instituțiile din romania, mai ales serviciile secrete, parlamentarii si tot ce-seamna procuratura si judecatori.
    nu e nici un cutremur, ciolacu danseaza după cum i se canta.

  4. FWTW-VA-N gura de escroci!!! Cine a fost la guvernare in ultimii 33 de ani?! Cine a bagat pensiile speciale????

    • Era, acum doar „evoluează”. BINE CĂ ÎNCEPE ȘI PROSTIMEA SĂ VADĂ CÂT SUNT DE NENOROCIȚI.

      • DA, ASA ESTE !…NU CA AS IUBI PSD-UL, DAR PNL-UL ESTE DEZASTRUL ABSOLUT…. FACEM APEL LA MEMORIE SI O SA CONSTATAM CA IN PERIOADELE GUVERNARILOR PNL -ULUI, CRIZELE AU FOST PRECUM PAGODELE JAPONEZE-SUPRAPUSE !!!!!!!!!!!!!!!!!IAR PSD-UL, A FACUT GRESEALA VIETII LUI ATUNCI CAND A DAT CURS INVITATIEI MUTANTULUI DE LA COTROCENI, PTR A GUVERNA IMPREUNA….COABITAREA CU UN ASTFEL DE PARTID COSTA SI DE MULTE ORI , PRETUL E F MARE……..

  5. POLITICIENI ,ACESTE GASTI DE DERBEDEI SI GOLANI CARE AU DISTRUS ROMANIA AU O NESIMTIRE CE SFIDEAZA ORICE ,VEZI EXPRIMAREA ” Sa recunoasca ca au gresit si vor fi iertati de romani mult mai usor ” .ATI DUS ROMANIA IN SAPA DE LEMN !,ATI VANDUT ORICE , BANCI ,FABRICI ,RESURSE MINERALE ,PAMANTUL TARII,ATI VANDUT COPII ,ATI FACUT RAFIC DE PERSOANE ,ATI VANDUT ORGANE ,NE-ATI VANDUT STRAINILOR ,NE-ATI LASAT PE DRUMURI PESTE 5 MILIOANE DE ROMANI ,ATI AMANETAT AURUL ROMANIEI ,ATI IMPRUMUTAT CA SA AVETI CE FURA ,ATI INDATORAT TARA PENTRU 5-6 GENERATII ! SI VRETI SA FITI IERTATI ?, GLONTELE E PREA SCUMP PENTRU TOTI CEI CARE ATI SCOS TARA LA MEZAT.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger