AcasăPoliticaCutremur la Cotroceni! Iohannis recunoaşte: Sunt foarte mulți români nemulțumiți de mine

Cutremur la Cotroceni! Iohannis recunoaşte: Sunt foarte mulți români nemulțumiți de mine

Preşedintele Klaus Iohannis  a avut prima declarație oficială în legătură cu eșecul de la alegerile parlamentare.

„Alegerile s-au terminat şi pot să trag primele concluzii. Daţi-mi voie prima dată să vă mulţumesc tuturor celor care aţi ieşit din casă, aţi mers la secţia de votare şi aţi votat. Vă garantez că fiecare vot va fi luat in considerare si fiecare vot conteaza. In acelasi timp insa trebuie sa fim foarte sinceri, Participarea la vot a fost redusă”, a declarat șeful statului uitând, poate, că el a fost cel care nu demut îndemna românii să stea în casă dacă le pasă de faptul că nu mai sunt locuri în spitale din cauzei coronavirusului.

„Este foarte clar că sunt mulți români care fie nu au primit suficiente informații despre aceste alegeri, fie sunt pur și simpu nemulțumiri de mine, de partide, de întreaga clasă politică sau de anumite măsuri. Eu văd aceste lucruri și este important ca noi toți politicieni să le vedem, să le analizăm și să venim în întâmpinarea românilor care nu au mers la vot din diverse motive. Aceste motive trebuie elucidate și sunt foarte hotărât ca în următoarea perioadă, împreună cu guvernul care se va forma, să analizăm foarte atent acest lucru”, a mai spus Iohannis, incluzându-se, timid ce-i drept, pe lista vinovaților pentru acest eșec.

author avatar
Andrei Coman
566 afisari

11 COMENTARII

  1. Cel mai bine ar fi sa va dati demisia,sa va duceti dracului acasa ca si-asa vine iarna,e mai greu cu naveta,ai putea chiar sa aluneci sau sa racesti. Si acasa pe banii vostrii,sa tot analizati,pana v-o gasi dracii.Hai la nici o revedere.

  2. Cel mai bine ar fi sa va dati demisia,sa va duceti dracului acasa ca si-asa vine iarna,e mai greu cu naveta,ai putea chiar sa aluneci sau sa racesti. Si acasa pe banii vostrii,sa tot analizati,pana v-o gasi dracii.Hai la nici o revedere.

  3. Cere sefilor sa te schimbe , i-ai facut de ras , du-te dracului in tundra , ca si-asa vine iarna si nema borcane de stevie in camara , poti sa aluneci in vagauna sau sa racesti complet , oricum faci umbra pamantului de pomana . Hai , pa , la nici o revedere , gospodine senil ! Apropo , inainte de plecare in iad , citeste ce spune Sebastian Lazaroiu : ” PSD ia medalia de AUR , dar n-are ce face cu ea ” PSD ramane cel putin 4 ani IN AFARA DECIZIEI POLITICE ! Punct .

  4. Nu va bucurati.In buna traditie romaneasca pleaca dracul si vine tac-su.Sa fim precauti,de trezeci de ani suntem inselati.

  5. comparandu-l cu mussolini, l-o cam facut nazist pe ocolite.
    si amu-i chiar pe drept, avand camasile galbene pnl usr+ gata sa scuipe si linseze pe oricine pe strada.
    aduce mult a perioada interbelica, legionarii cu lugger fiind doar procurorii, militienii si meletarii lu’ mos maciuca. astia toti, bine inarmati, or iesit in strada impotriva iobagului de rand care mere la piata sa-si ia legume si bors.
    ne-or omorat, ne-or amendat, ne-or batut in biserici si ne-or trimis ca pe vite la moarte pe plantatia de schparanghel a reich-ului. ii si normal sa compare talaul meditator shparlitor de case din dealul cotroceni cu un dictator nazist.
    or luat pana si cuvinte nemtesti „kurzarbeit” pt somaj tehnic, voind sa ne spuna pe ocolite ca „arbeit macht frei”.

  6. Nenorocitul asta de sas trebuie suspendat urgent,maine,altfel va fi dezastru national.Va mai omora inca 20000 de oameni fara sa clipeasca.Daca PSD nu initiaza procedura de suapendare au castigat degeaba alegerile.Va fi la fel de rau si de acum inainte

  7. Johannis tu esti multumit de tine ?
    Slujesti bine sefii din Vest ?
    Daca pui omul BND-ului in post de PM e clar ca esti vandut, vorbesc de Siegfried Muresan, omul cu o mie de fete

  8. @ Probabil că Iohannis dorește să atragă atenția că dacă se respectă democrația în România, nu mai poate fi aplicată în SUA, ? Dacă în SUA se pun în funcții învingătorii Iohaniis a constatat că în România ar trebui să conducă coaliția învinșilor, ?

  9. Ador sa halesc kkt la micul dejun , am bagat la mat trei kkti dolofani cu mot la 8:32 , 8:33 si 8:43 . Papa-bun , sa fie primiti !

  10. Nu „multi romani”, toti romanii (exceptandu-i pe cei stergatori de … ) sant NEMULTUMITI de dvs. Pana si cei care credeau ca duminica sa votat pentru alegerea presedintelui spuneau ca voteaza pe oricine inafara de dvs. RAU ati ajuns… dar, nu mi-e mila… nu….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger