AcasăPoliticaCutremur în politică! Ludovic Orban dat afară din PNL: „Sunt victima unei...

Cutremur în politică! Ludovic Orban dat afară din PNL: „Sunt victima unei echipe demolatoare”

Ludovic OrbanCutremur în politică! Ludovic Orban dat afară din PNL: „Sunt victima unei echipe demolatoare”

Ludovic Orban a fost exclus din PNL, după aproape 30 de ani de când s-a alăturat liberalilor. Decizia a fost luată cu un vot covârșitor în ședința conducerii partidului, 31 de voturi „pentru” și 2 „împotrivă”. Au fost și două abțineri.

Fostul președinte al PNL știa că va fi exlus din partid, lucru anunțat deja în urmă cu câteva zile. Cu toate acestea, el a ieșit nervos din ședința BEX.

„Sunt victima unei echipe demolatoare care a cerut excluderea mea din PNL. Sunt onorat, pentru că demonstrează clar că nu am nici o legătură cu nenorocirile făcute de Klaus Iohannis și gașca demolatoare după data de 1 iunie. Drepturile și libertățile membrilor PNL sunt încălcate de această gașcă demolatoare care a făcut praf partidul”, a declarat fostul liberal.

Ludovic Orban i-a cerut din nou demisia lui Florin Cîțu: „Nu ești în stare să conduci nici o scară de bloc. În curând nu va mai fi premier și nici președinte al partidului”. El a criticat din nou PNL și pe președintele Klaus Iohannis, pentru „amantlâcul jenant cu PSD”.

Atacat din toate direcțiile

Apropiații lui Florin Cîțu l-au atacat la scenă deschisă pe Ludovic Orban. Florin Roman, Dan Vîlceanu și Pavel Popescu s-au aflat printre ei.

„Spuneați că soții sau soțiile unora din ALDE trebuie păstrați. Ce faceți e grobian acum. PNL v-a susținut mereu. Dacă vă punea premier iar președintele, îi făceati curat în casă, îi umpleati si butelia. Ați ajuns prim-ministru cu voturile PSD. A doua înscăunare, tot cu voturile PSD. Am fost martor la discuțiile cu dvs și Ciolacu”, i-a spus Roman lui Orban.

„Ați încălcat statutul și codul etic. În integralitate codul mai ales. Trebuia să fiți exclus mai demult. V-ați făcut colegii slugi. Aveți o obsesie”, i-a spus și Dan Vîlceanu.

author avatar
Andreea Vlad
721 afisari

8 COMENTARII

  1. Deci ne au distrus constient iohann cu asasinul economic pus de el guvern obane???!!! Spune unde a dus asta toti banii tarii plus cei fara numar imprumutati.

  2. Inca o sluga aruncata la gunoi dupa ce le-a facut treaba.Ce ziceai,organe cand erai pe cai mari ca antivaccinistii trebuie bagati la inchisoare.Partidul pe care vrei sa il vaci nu il va vota nici cei din propria familie.Du-te…

  3. Pai ce face Biserica in afara ca tace ca pestele.Sper ca Daniel intelege ca certificatul nazist,numit si verde,inseamna distrugerea Bisericii si ortodoxiei romanesti,ca asta e tinta bestiilor fasciste.BOR-ul nu atrait asemenea vremuri in stalinism,cu atat mai putin in comunism.Desteptarea ca altfel disparem.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger