AcasăPoliticaCursa pentru Primăria Capitalei. Ce spune Ciucă, după retragerea lui Cîrstoiu: „Șansele...

Cursa pentru Primăria Capitalei. Ce spune Ciucă, după retragerea lui Cîrstoiu: „Șansele PNL sunt date de profilul candidatului”

sursa foto: Facebook/Partidul Naţional Liberal

După ce de la nivelul Coaliției s-a decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie retras ca variantă de candidat comun pentru cursa electorală din iunie, pentru Primăria Capitalei, Sebastian Burduja a fost desemnat candidat al PNL pentru alegerile locale, în lupta pentru fotoliul de la vârful PMB.

Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a avut marți, 23 aprilie, prima reacţie publică pe acest subiect.

S-a confirmat, așadar, că din partea Partidului Național Liberal candidatul la Primăria București este Sebastian Burduja. Actualul ministru al Energiei din Guvernul Ciolacu.

PNL merge cu un candidat propriu la Primăria Capitalei

„Doar nu credeți că luam o decizie fără să vorbesc cu dumnealui. Este absolut normal ca, înainte de a anunța numele, să avem o discuție.

Am discutat cu Sebastian Burduja înainte de a lua decizia finală și am hotărât să mergem cu dumnealui”, a declarat Nicolae Ciucă, marți, în fața presei.

Ciucă: Este opțiunea care dă speranță celor care nu s-au hotărât

Șeful formațiunii liberale a fost întrebat ce șanse are PNL să câștige Capitala.

„Șansele Partidului Național Liberal sunt date de profilul candidatului. Vine de pe funcția de ministru, este opțiunea care dă speranță celor care nu s-au hotărât până acum, pentru că există un segment de electorat nehotărât și poate să își prezinte programul pentru Primăria Capitalei ca un nou intrat în această competiție, având la îndemână activitatea unui primar în funcție sau a celorlalți candidați care au fost deja primari”, a spus liderul PNL.

Întrebat dacă – Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei – are șanse să câștige în fața Gabrielei Firea, Nicolae Ciucă a răspuns scurt: „asta va decide electoratul”.

Reacția lui Ciucă vine în contextul în care Coaliția a decis, în cele din urmă, după ședința de luni, să meargă cu candidaturi separate la Primăria Capitalei, respectiv Gabriela Firea – PSD și Sebastian Burduja – PNL.

 

author avatar
Andrei Coman
135 afisari

7 COMENTARII

  1. Zdrang/zdrang si iarasi zdrang, vin’o’nbrate se te strang … c’asa se trecea / Viata !!!

  2. PAMPALAU CU ZDRANGANELE DATE DE AMERICANI, INFANTERIST DOCTOR LA MISTO, PROFITOR DE POZITII SOCIALE, VANZATOR DE TARA, CUMPARATOR DE FIARE VECHI CU BANII JOS. UN NEICA NIMENI IN UNIFORMA…

  3. MAI MA-ciuca ,tu cu politica ESTI CA NUCA IN PERETE !.
    Tu esti executantul medioru a rolului AGAMITA DANDANACHE !,si lupta si dai ,si lupta si dai !!.
    ESTI RIDICOL !,CHIAR NU TE DOARE ?.
    ALA CARE TE-A PUS INTOATE FUNCTIILE ASTEA SI-A BATUT JOC DE TINE !, CHIAR NU PRICEPI NICI ATAT ??.
    NUMAI PENTRU MILIARDELE ARUNCATE PE FIARE VECHI ESTI PENAL .
    TE-AI VANDUT AMERICANILOR ?,TI-AI CUMPARAT FUNCTIILE ?,CAT DE JALNI ESTI !.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger