AcasăPoliticaCursa pentru Cotroceni. Ciucă, despre scenariul în care l-ar înfrunta pe Ciolacu...

Cursa pentru Cotroceni. Ciucă, despre scenariul în care l-ar înfrunta pe Ciolacu la prezidențiale: „Am fi competitori, nu…”

sursa foto: opiniabuzau.ro

Deși mai sunt luni bune până la prezidențiale, între timp apropiindu-se tot mai mult alegerile locale și europarlamentare, ce vor avea loc în iunie, discuțiile despre numele ce ar urma să intre în cursa pentru Cotroceni revin frecvent în discuție, în spațiul public.

Urmează să se decidă dacă formațiunile ce formează actuala coaliție de guvernare – PSD și PNL – vor merge cu un candidat comun sau cu candidați separați în lupta pentru fotoliul destinat primului om în stat și dacă în cursa pentru prezidențiale vor intra liderii celor două partide – Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă.

În așteptarea unui anunț oficial, președintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă, a fost întrebat luni, 13 mai, dacă ar mai funcționa coaliția de guvernare în cazul în care PSD și PNL ar merge cu candidați separați la prezidențiale.

Ciucă: Este o chestiune de competiţie între cele două partide

Iar liderul PNL a dat de înțeles că nu vor exista tensiuni în coaliţie, chiar şi în situația în care va candida împotriva lui Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale din acest an. Am fi competitori, nu adversari, spune Ciucă.

„Este o chestiune de competiţie între cele două partide. Aţi văzut că şi premierul Marcel Ciolacu a declarat că, în interiorul guvernului, chiar în campanie aflându-ne, activitatea se desfăşoară normal, fiecare dintre miniştri fiind responsabil pentru activitatea pe care o desfăşoară la nivel guvernamental”, a răspuns în primă fază Ciucă.

„Este firesc să avem abordarea aceasta prin care fiecare dintre partide să îşi gândească o strategie privind abordarea campaniei prezidenţiale cu propriul candidat”, a completat liderul PNL Nicolae Ciucă.

„Am fi competitori, adversari nu”, a mai spus Ciucă, în fața jurnaliștilor.

author avatar
Andrei Coman
120 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cand doua slugi se bat, câștiga a treia adică Hellvig, ca Ficusul sa rămână in libertate

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger