AcasăPoliticaCurg ironiile după ce premierul Cîțu a ieșit la rampă cu un...

Curg ironiile după ce premierul Cîțu a ieșit la rampă cu un mesaj pe teme economice: ”Mai bine mănâncă o pâine!” – FOTO

(foto: Facebook/Florin Cîțu)

După explicațiile pe care le-a dat miercuri, odată ce s-a aflat că a fost prins pe picior greșit, la volan, în Statele Unite, în urmă cu 20 de ani, Florin Cîțu nu a mai ieșit, joi, în fața presei, la declarații. În schimb, premierul, și totodată ministrul interimar al Finanțelor, a transmis, pe o rețea de socializare, un mesaj.

Două ilustrații, mai exact, din care să reiasă următoarele: ”Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 26%, în primele 6 luni ale acestui an față de aceeași perioadă a anului trecut” și, respectiv, ”Producția industrială a crescut cu 16,% ca serie brută, în primele 6 luni ale acestui an față de aceeași perioadă a anului trecut.

Nici bine nu a apărut mesajul de pe pagina de Facebook a premierului Cîțu, că s-a pornit un adevărat val de comentarii, multe dintre ele ironice, venite din partea oamenilor care fie îi amintesc faptul că această comparație cu anul trecut nu e tocmai potrivită, fie adus în discuție problema din SUA, de acum 20 de ani, sau recentele declarații despre salarii – VEZI AICI ori răspunsul dat referitor la prețul pâinii, când premierul a declarat că nu mănâncă acest aliment – pentru mulți dintre români un produs de bază din coșul zilnic.

Iată câteva dintre comentarii:

”Cum, totuși, să compari cu anul trecut, când a fost dezastru? Ar fi fost chiar complet stupid să nu existe creșteri față de anul trecut…”, i-a transmis un internaut premierului.

”Românii trebuie sa știe când cărțu trage la măsea și când nu”, a mai comentat un alt bărbat care a văzut postarea șefului Executivului.

””Lauda şi varza au gust bun, dar umflă”. Mai bine mănâncă o pâine Florine !”, a scris o internaută.

”Românii trebuie să știe când îți dai demisia pentru încălcarea legii”, sună un alt comentariu.

Împrumuturile cu cât au crescut? Datoria publică? De ce e nevoie de împrumuturi dacă economia duduie? (duduie doar în capul dv, asta știm)”, sună un alt comentariu.

”A crescut producția la hectar? Fugi mă de-aici cu bancurile astea expirate! Erai bun de prim ministru pe timpul lui Ceaușescu!”, i-a transmis premierului un alt internaut.

”Florine mai las-o moale cu creșterile astea, că se sperie cei 1% cu salarii de peste 3000 de euro și nu mai vin la muncă să vezi după afaceri în descreștere!”, sună un alt comentariu.

Și alte comentarii:

698 afisari

7 COMENTARII

  1. Daca te sui la volan baut, la 28 de ani ! si nu la 18, inseamna ca stai f.prost la capitolul ” responsabilitate” si in niciun caz nu poti sa ocupi un asemenea post.
    Daca era sincer putea sa spuna asta de la inceput.Ce mai are de ascuns mister Mâțu ?

  2. A baut omu a facut arestu si gata, da voi de ce poluati aerul? Ciori de camp. Repede la starv.

  3. Ce neciopliti cei mai periculosi ăștia cand te sprijini pe coate de durere vine si iti da si el una de iti tiuie urechile, is asa de prostavani ca nici lovitura nu isi atinge pe deplin tinta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger