AcasăPoliticaCum vrea Vasile Blaga sa-i sufle partidul Elenei Udrea

Cum vrea Vasile Blaga sa-i sufle partidul Elenei Udrea

Liderul PDL este gata sa-i reprimeasca in partid pe colegii atrasi de mirajul PMP-ului marca Basescu, cu o singura exceptie: Elena Udrea.

 

Indiferent de cate partide si aliante se vor face in Romania, intre Vasile Blaga si Elena Udrea nu-i cale de impacare

Odata decisa (la recomandarea apasata a liderilor PPE) fuziunea cu PPE, Blaga a decis sa ierte pacatele gresitilor sai plecati la PMP si sa anunte public ca oricine vrea sa se intoarca in PDL este bine primit. Generozitatea lui Blaga nu functioneaza insa si atunci cand vine vorba despre Elena Udrea, o fosta colega de care actualul lider de partid nu mai vrea sa auda. ”Elena Udrea nu a lasat loc de buna ziua. Eu trec peste orice orgolii, in ceea ce ma priveste, dar nu pot trece peste cei care ataca nemeritat acest partid, cei care s-au bucurat la un moment dat de sustinerea acestui partid (…)

 

Elena Udrea

Nu as vota niciodata pentru Udrea la prezidentiale, pentru ca o cunosc prea bine, am fost colegi de Guvern, am fost colegi de partid, si mai ales i-am vazut modul de comportare si in aceasta campanie electorala. Nu are profilul de presedinte si nu vad posibila o colaborare, nu cred ca si-o va dori nici domnia sa”, a explicat pe larg Blaga. Daca in cazul Udrea a dat cu barda, Blaga a nuantat lucrurile in ceea ce-l priveste pe Traian Basescu. ”Orice vot venit din partea oricui, cu atat mai mult din partea presedintelui, evident ca ar ajuta acest partid. Dar, perpetuarea unei dezbateri publice care sa confiste viata publica, piata publica, cum a fost cea din campania electorala pentru europarlamentare, dintre presedinte si premier, pe care premierul si-a dorit-o cu sufletul la gura, nu ar ajuta cu nimic”, a raspuns Blaga, intrebat fiind daca implicarea actualului sef de stat in parafarea aliantei dintre PNL si PDL ar fi una benefica sau nu acestui proiect.

author avatar
Simona Badulescu
1.774 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger