AcasăPoliticaCum vrea PSD să adune voturi de la fanii lui Florin Piersic....

Cum vrea PSD să adune voturi de la fanii lui Florin Piersic. Marcel Ciolacu şi Alexandru Rafila, în vizită, la spital!

Florin PiersicFlorin Piersic, mesaj tulburător pentru români, la împlinirea a 85 de ani: „M-am gândit mult la asta. Mi se pare nepotrivit!”

PSD-iştii Marcel Ciolacu şi Alexandru Rafila au mers în vizită la Florin Piersic (88 ani), internat la Spitalul Foişor din București. Şi au avut grijă ca presa să afle de asta.

Dacă Rafila se mai poate „ascunde” în spatele calităţii de ministru al Sănătăţii ca să-şi justifice prezenţa în salonul marelui actor, deplasarea lui Ciolacu ar ţinti doar obiective electorale.

Starea sănătăţii lui Piersic, evoluţie bună

Starea generală a lui Florin Piersic se ameliorează, iar actorul se mobilizează și prezintă un tonus psihic bun.

„Evaluarea pacientului Florin Piersic, făcută în dimineața de 12.05.2024 de către echipa medicală, arată o ameliorare a stării generale, concomitent cu procesul de normalizare a indicatorilor biologici și de evoluție favorabilă a plăgii operatorii”, potrivit unui comunicat de presă al Spitalului Foişor.

Nu se impune transferul

Ministrul a mai spus că nu crede că se impune transferul actorului la alt spital.

Spitalul Foișor a anunțat, într-un comunicat de presă de sâmbătă, că starea de sănătate a actorului Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, s-a îmbunătățit. Medicii mai spun că actorul s-a ridicat în picioare, la marginea patului, după mai multe săptămâni.

Actorul a început recuperarea, iar medicii îi fac în continuare investigații pentru a vedea cum evoluează. Alexandru Rafila și Marel Ciolacu l-au vizitat, duminică, la spital, pe Florin Piersic.

Piersic, operat de urgenţă

Spitalul Foișor a anunțat joi că marele actor a fost operat în regim de urgență, având în vedere starea sa gravă, iar după operație a fost transferat la Terapie Intensivă, în stare stabilă.

„În urma investigațiilor efectuate la spitalul nostru, având în vedere starea gravă a pacientului Florin Piersic, s-a constituit o echipă compusă din medici ortopezi, ATI, infectioniști și medic cardiolog și s-a decis efectuarea intervenției chirurgicale în regim de urgență.

A fost extrasă proteza de genunchi, s-a practicat asanare extinsă și implantarea unei proteze tip spacer cu caracter temporar, purtătoare de antibiotic. În prezent pacientul se află în secția ATI, în stare stabilă”, a anunțat joi spitalul din București.

author avatar
Andrei Ștefan
143 afisari

2 COMENTARII

  1. Asta chiar le întrece pe toate !
    Cum poate cineva, întreg la minte , să gândească astfel intr_o atare situație ?
    Mai terminați cu prostiile pentru ca sunt mulți cu mai puțină minte și vă cred !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger