AcasăPoliticaCum vor fi în acest an Sărbătorile de Paști? ”Dorința” Guvernului Cîțu,...

Cum vor fi în acest an Sărbătorile de Paști? ”Dorința” Guvernului Cîțu, dezvăluită – VIDEO

foto: Facebook

Pe fondul discuțiilor apărute în ultima perioada în spațiul public, cu privire la perioada Sărbătorilor Pascale, mulți amintindu-și de situația de anul trecut și de restricțiile valabile la acea dată, ministrul Sănătății a anunțat care ar fi intenția Executivului din care face parte cu privire la Paști.

”Scopul acestui guvern, sau să nu spun scopul, ci dorința acestui guvern împărtășită de fiecare membru al Guvernului este ca, de Paști, oamenii să aibă sărbători așa cum se cuvine”, a declarat, marți, Vlad Voiculescu.

foto: Facebook

Oficialul aflat în fruntea Ministerului Sănătății a explicat, apoi, la ce anume s-a referit mai exact. ”Sărbători așa cum se cuvine înseamnă să fie pe cât se poate în afara pericolului, sau să fie un pericol cât mai gestionabil, pe de-o parte, și pe de altă parte da, e important pentru fiecare dintre noi să ne întâlnim cu cei dragi, să ciocnim un ou de Paște și așa mai departe.

Sperăm să putem face lucrul acesta. Asta înseamnă că, în cele câteva săptămâni pe care le mai avem până de Paștele ortodox, și mai sunt aproape două săptămâni până de Paștele catolic, trebuie să luăm măsuri tocmai pentru a fi în siguranță, noi și ai noștri”, a mai anunțat Vlad Voiculescu.

În tot acest timp, locuitorii Capitalei așteaptă să afle ce anume vor decide oficialii cu privire la București, respectiv dacă se va ajunge la posibila carantinare a orașului și dacă se vor lua noi eventuale măsuri restrictive, dată fiind incidența cazurilor COVID.

386 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger