AcasăPoliticaCum „traduce” Orban demisia lui Ciucu de la șefia PNL București: „Sunt...

Cum „traduce” Orban demisia lui Ciucu de la șefia PNL București: „Sunt convins că…”

ludovic orbanCe pedepse au primit protestatarii AUR care l-au agresat pe Ludovic Orban. Jandarmii au identificat patru bătăuși

Ludovic Orban, fostul lider al liberalilor, aflat actualmente la cârma formațiunii Forța Dreptei, a reacționat scurt după ce Ciprian Ciucu și-a anunțat plecarea din funcția de președinte al organizației PNL București.

„Vă traduc demisia lui Ciucu. PNL s-a predat și la București”, a scris Ludovic Orban, pe Facebook, marți seară, 28 februarie, politicianul lăsând să se înțeleagă că acest pas ar însemna, de fapt, un semnal că liberalii o vor sprijini pe Gabriela Firea pentru funcția de primar general.

Convingerile fostului lider PNL

„Sunt convins că nu același lucru vor face și votanții liberali din București. În ce mă privește, merg pe mâna lui Nicușor Dan.

Și am convingerea că o alianță de centru-dreapta poate să apere Bucureștiul de capturarea de către caracatița pesedistă”, a completat Orban reacția transmisă la aproximativ două ore de când Ciucu și-a anunțat decizia de a părăsi fotoliul de lider al liberalilor bucureșteni.

Ciucu: Unicul motiv pentru care am luat această decizie este timpul

Marți seară, Ciprian Ciucu scria, pe aceeași rețea de socializare, că și-a depus în cursul zilei demisia din funcția de președinte al organizației PNL București. Pe motiv că are nevoie de mai mult timp pentru a se ocupa de proiectele începute în sectorul pe care îl conduce.

„Unicul motiv pentru care am luat această decizie este timpul. În acest context, Sectorul 6 are mult mai mare nevoie de mine iar eu am nevoie de timp pentru a mă ocupa de numeroasele proiecte pe care le-am început.

Unele sunt deja finalizate, așa cum știți, iar altele sunt în derulare. Pentru a le vedea devenite realitate este nevoie ca tot timpul și energia mea să le dedic oamenilor din Sectorul 6. (…) De astăzi înainte pentru mine va fi și mai multă administrație dar și mai puțină politică”, a susținut primarul Ciucu în mesajul postat pe Facebook.

author avatar
Andrei Coman