AcasăPoliticaCum stă Raed Arafat "DREPŢI" în faţa Congresului PNL. Ce părere are...

Cum stă Raed Arafat „DREPŢI” în faţa Congresului PNL. Ce părere are că se adună 5.000 de oameni la Romexpo

raed arafat Cum stă Raed Arafat "DREPŢI" în faţa Congresului PNL. Ce părere are că se adună 5.000 de oameni la Romexpo

Raed Arafat a declarat, în legătură cu organizarea congresului PNL cu 5.000 de participanți în plină pandemie, că Departamentul pentru Situații de Urgență nu dă derogări și că reglementările în vigoare prevăd posibilitatea organizării întâlnirilor partidelor.

Reamintim, PNL are programat, sâmbătă, congresul pentru alegerea noului președinte, la care urmează să participe 5.000 de delegați, la Romexpo.

Arafat n-a dat derogare, dar nici nu intervine

Nu s-a dat nicio derogare. Nu s-au dat derogări. Am fost întrebați, am răspuns în baza legii. Hotărârile de guvern existente prevăd situația organizațiilor de a organiza întâlniri statutare, cum e AGA, cum e o formațiune politică care își organizează o altă întâlnire.

Azi am primit o întrebare de la altă formațiune și vom da exact același răspuns, care vine de la hotărârile de guvern pe care le avem. Nu s-au făcut derogări și noi nu dăm avize.

Noi doar explicăm legea și ce măsuri obligatorii trebuie luate – ca distanțare, suprafața, dacă trebuie folosit certificatul verde”, a afirmat Read Arafat, fiind întrebat într-o conferință de presă de ce DSU a dat derogare pentru organizarea congresului PNL.

PSD a făcut plângere

PSD a sesizat, vineri, autorităţile publice cu atribuţii de control în domeniul pandemiei, printre care Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă şi Poliţia Capitalei, cu privire la pregătirile PNL „în vederea săvârşirii unei infracţiuni” prin organizarea congresului de sâmbătă, semnalând că urmează să participe, cu prezenţă fizică, într-o singură incintă, peste 5.000 de invitaţi.

Scuza liberalilor este că Romexpo are o capacitate de 10.000 de locuri, potrivit site-ului oficial. Cu alte cuvinte, modificările de mai sus permit participarea celor 5.000 de delegați care înseamnă folosirea a 50% din capacitatea sălii.

Totodată, liberalii au anunțat că la congres toți delegații vor avea certificat verde care să ateste că sunt vaccinați, au un test PCR sau antigen negativ sau că se află în perioada cuprinsă între 15 – 180 de zile de la confirmarea infectării cu virusul.

author avatar
Andrei Ștefan
460 afisari

3 COMENTARII

  1. Bai arabule cu sharia ta de kakat, si tu o sa fii executat curand, nu prea ai sanse sa scapi, bai scartarule !! Vine razboiul, bai mahomedanule radikalist, o sa ti-o iei in gura, la propriu, bai ordinarule nazist !! COVID Macht Frei 🙂

  2. @ Dacă sunteți de părere că ar trebui verificat dacă prin exploatarea petrolului , a gazelor, a altor minereuri și resurse din adâncuri au fost răspândiți în atmosferă viruși inactivi de mii și milioane de ani, care odată ajunși în atmosferă încercă să recreeze lumea de când când erau viruși activi, așa cum liberalii încearcă să recreeze lumea de dinainte de 1945, ?

  3. Araboiul asta parazit si bu langiu e spion mo ssad si cia , are misune sa distrua=ga Romania dar va sfirsi la puscarie und ei se va sparge rozeta si chelia!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger