AcasăPoliticaAdrian Năstase dinamitează PSD! Ce trebuia să facă Marcel Ciolacu în scandalul...

Adrian Năstase dinamitează PSD! Ce trebuia să facă Marcel Ciolacu în scandalul senatorilor amendați la șaormerie. NUCLEARA fostului premier!

Adrian Năstase, încă un meci cu DNA câştigat

Chiar dacă oficial nu a început campania electorală pentru alegerile din toamnă, totuși, partidele nu au ocolit nimic din ceea ce ar putea să le aducă vreun avantaj.

Despre acest lucru, fostul premier Adrian Năstase a postat pe blogul său personal un comentariu în care a dorit să puncteze câteva teme „fierbinți”.

A început pre-campania electorală. Este important cine construiește agenda media și cu ce teme. Guvernul Orban se atașează tot mai mult de coronavirus, pe care îl dorește împachetat în continuare în diverse «stări» (de urgență, de alertă etc) pentru a controla agenda zilei și «carantinarea» Opoziției.

Scandalul măștilor de protecție – de proastă calitate dar scumpe – a perturbat oarecum această strategie. Pare că a fost un act de corupție necesar și util pentru țară”, a afirmat Adrian Năstase.

De la zumzetul mediatic de la Unifarm, la mega-scandalul din shaormerie

Totuși, pentru a acoperi micul zumzet mediatic declanșat de această operațiune «specială», a fost declanșat, prin mai multe site-uri de știri și televiziuni, «mega-scandalul» celor doi deputați PSD bonomi (grăsuți și cu chelie) care au cotropit, în miez de noapte, fără măști, o șaormerie. Acolo, vajnicii apărători ai ministrului PNL de la Interne au intervenit operativ și i-au amendat. În apel, cei doi deputați au mai primit câte o amendă. La știri, filmulețul respectiv bate imaginile cu inundații sau căderea guvernului din Franța.

De două zile, PSD se ocupă să explice că cei doi nu au avut mandat de la partid pentru a merge să consume șaorma în Centrul (istoric) vechi al Capitalei. În locul lor, aș fi anunțat, sec, imediat, că după alegerile parlamentare cei doi vor avea mai mult timp să meargă noaptea la șaormerie și să se certe cu Mustafa.

Iar apoi aș fi revenit la temele economice și sociale critice ale acestei perioade”, a scris Adrian Năstase pe blogul său personal.

author avatar
Eli Dan Davidescu
912 afisari

4 COMENTARII

  1. Nu le mai luați apărarea și nici partidului. Situația din țara vi se datorează și dumneavoastră.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger