Cauta

Cum s-au distrat presedintele si premierul

Dupa o saptamana incarcata din punct de vedere politic, in care la loc de cinste au stat replicile dure si atacurile sub centura, presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au luat o pauza, dedicandu-si timpul liber pasiunilor de o viata.

Victor Ponta si Titi Aur au facut spectacol la Raliul Sibiului

Adversari politici, Ponta si Basescu sunt mari amatori de senzatii tari. In consecinta, la final de saptamana, cei doi demnitari si-au astamparat setea de adrenalina cum au stiut mai bine. Impatimit al curselor de masini, premierul a participat la Raliul Sibiului, experienta pe care a descris-o ca fiind una ”extraordinara”, in ciuda ”problemelor tehnice” pe care le-a intampinat. Mai exact, masina echipajului Titi Aur – Victor Ponta a terminat a patra runda in service, cu o planetara rupta. Asta nu umbrit insa bucuria premierului, care a parcurs toate probele speciale prevazute in programul Raliului Sibiului. ”O experienta de care imi voi aminti cu placere mereu! Multumiri lui Titi Aur (profesorul meu in spatele volanului), dar si echipei de mecanici, de un profesionism desavarsit. Felicitari participantilor, dar si spectatorilor – entuziasti, dar foarte disciplinati. Bravo organizatorilor!”, a scris Ponta pe Facebook.

Traian Basescu a iesit in larg cu salupa

Tot prin intermediul retelei de socializare s-a aflat si de recenta aventura a presedintelui pe mare, dar si de intalnirea surpriza cu echipajul navei ”Stefan cel Mare” a Politiei de Frontiera. Ce-i drept, nu este prima oara cand Traian Basescu le da emotii celor care navigheaza in largul Marii Negre.

Presedintele s-a pozat cu echipajul navei ”Stefan cel Mare”

In 2012, ”National” a relatat cum presedintele, la bordul salupei sale, a abordat mai multi cursanti  de pe un velier, oferindu-se sa-i ajute sa-si gaseasca drumul spre tarm.

5 OCTOMBRIE 2012 - ”National” a povestit ce surpriza le-a facut seful statului unor tineri care invatau sa conduca o ambarcatiune
Ultimele stiri

  • Evoluția acțiunii Transgaz (TGN) în anul 2023
  • Horoscop 30 aprilie 2024 – Stelele vor oferi șansa de a vă îmbunătăți condițiile de viață
  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Alea iacta est, America!
  • Gerard Depardieu a fost chemat la poliție și arestat preventiv!
  • Decizie majoră pentru românii care lucrează într-un mediu periculos pentru sănătate. Ce se întâmplă cu pensia lor
  • Exit mobile version