AcasăPoliticaCum s-a purtat Klaus Iohannis cu Florin Cîţu, duminică, la prima întrevedere...

Cum s-a purtat Klaus Iohannis cu Florin Cîţu, duminică, la prima întrevedere între cei doi, de la scandalul condamnării premierului, în SUA (VIDEO)

iohannis cituCum s-a purtat Klaus Iohannis cu Florin Cîţu, duminică, la prima întrevedere între cei doi, de la scandalul condamnării premierului, în SUA

Klaus Iohannis și premierul Florin Cîțu au participat împreună, duminică, la manifestările de Ziua Marinei Române din Portul Militar Constanța, la care publicul nu a avut acces, pentru al doilea an la rând, din cauza pandemiei de COVID-19.

Administrația Prezidențială a publicat și o fotografie cu cei doi, în timp ce stau de vorbă, relaxați. Reamintim că de miercuri, la declanșarea scandalului privind reținerea lui Cîțu în SUA, acum 20 de ani, după ce a fost prins băut la volan, Klaus Iohannis nu a avut nicio reacție publică.

Iohannis încă îl susţine pe Cîţu

Pentru Florin Cîțu este un semnal important în privința susținerii de care se bucură în continuare din partea șefului statului, în contextul în care rivalul său, Ludovic Orban, l-a atacat pe subiectul condamnării din SUA, iar în spațiul public au început să se facă presiuni pentru retragerea sa din cursa pentru șefia PNL.

Cei doi au vorbit pentru câteva minute, relaxați, și au coborât împreună de pe nava pe care au urcat oficialii, la ceremonie. Între fotografiile publicate de Administrația Prezidențială cu șeful statului la ceremoniile de Ziua Marinei se numără și o poză în care Iohannis și Cîțu apar împreună, în timp ce vorbesc.

Preşedintele, mesaj pentru Marina Română

În discursul de Ziua Marinei, Iohannis a lansat un apel la vaccinare.

Sunt impresionante sacrificiile pe care le faceți! Departe de casă și de cei dragi, cel mai adesea aflați în situații dificile care vă pun la încercare rezistența și tenacitatea, ieșiți mereu învingători și vă faceți datoria de a garanta siguranța cetățenilor noștri.

Apărarea și protejarea românilor, spiritul de sacrificiu, devotamentul, profesionalismul, acestea sunt cele mai importante calități ale marinarilor noștri.
La mulți ani tuturor și un gând de recunoștință eroilor care nu mai sunt printre noi!

Din păcate, din cauza pandemiei de COVID-19 care nu s-a încheiat, nici în acest an nu pot avea loc festivitățile cu care eram obișnuiți înainte.

Există o singură cale de a reveni cu totul la normalitate și această cale este vaccinarea.

Cu cât va crește mai rapid numărul persoanelor imunizate, cu atât mai repede vom reuși să stopăm această pandemie. Să fim, în continuare, atenți, pentru a ne proteja atât pe noi, cât și pe cei dragi nouă!”, a afirmat Iohannis în discursul său.

 

 

author avatar
Andrei Ștefan
788 afisari

4 COMENTARII

  1. Dupa cum a precizat Il Capo dei tuti Capii Basescu in urma cu cateva luni,Romania este un stat Mafiot.Si eu stiu ce spun,a subliniat betivanul secatura Cocotat la varful statului,tot asa pe metoda impinsului dela spate de catre ” CONSILIUL ” mafiotilor. In prezent cei doi capi mafioti Stan si Bran :” inaugureaza,” stiu prea multe manarii unul despre celalalt,astfel ca sunt deocamdata nevoiti sa prelungeasca concubinajul,pana cand se va decide „CONSILIUL ” ce e de facut,dupa ce va veni si ” Recomendarea ” dela Inalta Poarta. Tuarma de prosti,prosti da’ multi,si data viitoare de alegeri, sa stati acasa cu ochii beliti la TV ( ca tot nu pricepeti nimic ),si cu curul amortit pe post de creier.

  2. Klaus, numai simplul fapt ca nu ai intors spatele acestui individ, si nu i-ai cerut sa plece, te califică trădător al Romaniei
    Sper să ai suficient sânge in instalație ca să poti accepta cu demnitate condamnarea poporului român.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger