AcasăPoliticaCum s-a distrat Florin Cîţu înainte de Congresul PNL: la mare, la...

Cum s-a distrat Florin Cîţu înainte de Congresul PNL: la mare, la Vama Veche, la terasă cu Dan Vîlceanu! (FOTO)

florin-citu-dan-vilceanu-vama-veche2Cum s-a distrat Florin Cîţu înainte de Congresul PNL: la mare, la Vama Veche, la terasă cu Dan Vîlceanu! Sursa foto: capturi Antena 3

Premierul Florin Cîţu şi ministrul Finanţelor, Dan Vîlceanu, au mers, duminică, la mare, la Vama Veche. Cei doi au postat duminică dimineaţă, pe o reţea de socializare, mai multe imagini de pe litoral.

Aceasta poate fi relaxarea dinaintea Congresului PNL care va avea loc sâmbătă, 25 seprembrie.

Ce au făcut Cîţu şi Vîlceanu la Vama Veche?

Florin Cîțu și-a început ziua la malul mării. A mers să vadă răsăritul și a postat imaginile pe Instagram. După ce a luat la pas Vama Veche, șeful Executivului a spus că sezonul estival ar trebui prelungit în România.

Premierul şi Dan Vîlceanu s-au aşezat la terasă, premierul a ales să bea o cafea şi o apă, în timp ce ministrul Finanţelor a optat pentru un suc.

A trebuit să merg foarte mult în partea aia ca să găsesc și Vama cum era înainte, dar e superb. Am ajuns azi-dimineață devreme.

Nu era nimic deschis, mi-a plăcut. Lumea încă dormea. Foarte frumos. Merită. Trebuie să mai vină lumea la mare. Mai avem vreo 2-3 weekend-uri, nu? Ar fi bine și sezonul să fie mai mare”, a spus Cîţu.

Premierul vrea un sezon estival prelungit

Eu cred că mai merge. Mai merge să mai vii și weekend-ul ăsta și weekend-ul viitor. Cât mai mult. Sunt bucuros că am început sezonul. La începutul sezonulului am spus că va fi un sezon deschis, nu va fi nevoie de restricții.

A fost o vară verde. Cred că a fost bine și pentru cei care au aici afaceri și pentru români să se distreze. Ar fi bine să ne gândim din ce în ce mai mult la litoralul românesc în viitor”, a spus Florin Cîţu.

Congresul PNL din 25 septembrie 2021 se va desfășura cu prezență fizică, cu 5.000 de participanți, și va fi folosit certificatul verde, spune Florin Cîțu.

Mie mi se pare normal să folosim certificatul verde: persoane vaccinate, trecute prin boală sau cu testare. Va fi un congres care se va desfășura în condiții legale cu 5000 de participanți”, a mai zis contracadndidatul lui Orban la şefia partidului.

author avatar
Andrei Ștefan
566 afisari

5 COMENTARII

  1. Ok, deci Catzu e fan Lemmy, understandable (Lemmy sugea o sticla de Jack pe zi, si tinut-o asa zeci de ani), dar ce tricou are Valceanu?

  2. Bai Matule, bai fanfaronule, nu ai mai aparut ca popandaul la Untold, i-ai mintit pe fanii tai, sa stii ca multi prieteni de-ai tai te asteptau acolo, in fieful pitikului urias, sa iti dea un frumos cap in gura, aia cam lipsit de la aceasta editie de pomina, se pare ca nu prea ai vrut si tu sa respiri aer proaspat din Ungaria Mica, ca mai nou asa se zice la Transilvania, in caz ca nu stii, ca sudanistanez tampit !! 🙂 Dar lasa, ca vii la editia viitoare, acolo chiar pitikul o sa te astepte la intrare, si nu te lasa pana nu ti-o iei in gura, la propriu !! 🙂 Ha ha ha 🙂 Omule, multumim ca ai impartit deja colonia vostra de rahat in mai multe zone de influenta, ti-a fost frica sa opresti Untold-ul, ca iesea o razmerita de toata frumusetea, si apoi un rapid razboi civil !! 🙂 Dar fii si tu atent pe acolo prin Vama Veche, ca sunt pe acolo tot felul de afumati la cap, deci nu vaxinati in cap, astia sunt asa un fel de rebeli mai tampiti, complet dusi cu pluta, cam ca tine, si sa ai garda de corp langa tine tot timpul, ca nu se stie care face pe acolo miscari bruste, ca in filmele americane de comedie cu prosti, gen Bud Spencer si Terrence Hill !! 🙂 Bai, sunteti de tot rasul, pana si curscile din Canada rad de voi, ata de prosti sunteti, bai Matule, cu toata gasca ta de diletanti ordinari, pana si negrisorii aia din Afrika rad cu kurul de voi, aia macar sunt salbatici toata ziu, dar voi sunteti campioni mondiali la prostie 🙂

  3. Asteptam sa ne transmiteti direct din L’as Vegas,desprez cum pierd ei Romania la Ruleta „aliatilor strategici”!

  4. Daca intalnea lume pe plaja ,sau pe stazi,poate nu mai avea ideile astea de prelungire a sezonului…asa,s-a dus dimineara sa fie sigur ca nu va fi fugarit fara pauza pana la Bucuresti!😬😠😤Asta a fost pus sa distruga pnl ,oricare sunt distrugerile colaterale..doi pesedisti infiltrati de cuplul penal gorghiu/isar in pnl ,in 2016,totul cu acordul lui Iohannis!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger