AcasăPoliticaCum rămâne cu nunțile și evenimentele în aer liber? Cîțu: ”Dacă nu...

Cum rămâne cu nunțile și evenimentele în aer liber? Cîțu: ”Dacă nu gestionăm această situaţie împreună…” – VIDEO

Cum rămâne cu nunțile și evenimentele în aer liber? Cîțu: ”Dacă nu gestionăm această situaţie împreună...” - VIDEO

Românii care au programate nunți sau alte evenimente de familie – cum ar fi cununii sau botezuri – stau constant cu ochii pe deciziile anunțate de autorități, pentru a putea afla dacă au vreo șansă să își și concretizeze planurile ce țin de organizarea acestora, date fiind restricțiile în vigoare, luate în lupta contra noului coronavirus. La fel și cei care organizează evenimente în aer liber.

În acest context, șeful Executivului le cere românilor să respecte restricțiile, ferindu-se să vorbească despre ce se întâmplă la vară. ”Sunt mai multe astfel de propuneri sau situaţii. Avem organizatorii de evenimente pentru această vară, nu doar nunţi, concerte, tot felul de evenimente în aer liber, dar haideţi să ne concentrăm pe situaţia pe care o avem astăzi aici. Dacă nu gestionăm această situaţie împreună, nu vom putea discuta despre concerte la vară. Trebuie cu toţii să respectăm regulile şi restricţiile în acest moment, acestea care sunt”, a declarat Cîțu, aflat luni la Parlament.

Cîțu: Să respectăm aceste minime reguli

Totodată, premierul a adus din nou în discuție faptul că România are printre cele mai puțin severe restricții de la nivelul Uniunii Europene. ”Sunt printre cele mai relaxate din UE şi dacă le-am respecta, nu am avea nicio problemă. Cer doar atât: să respectăm aceste minime reguli pe care le avem în România. (…) Dacă nu rezolvăm această situaţie, nu putem discuta despre nimic la vară”, a mai fost auzit spunând șeful Guvernului.

”Măsurile implementate de România în contextul pandemiei de coronavirus sunt printre cele mai relaxate din Europa. Și vă mulțumesc vouă pentru asta, pentru că ați fost responsabili. Hai să continuăm așa! Doar împreună putem învinge pandemia”, transmitea șeful Guvernului, pe 11 martie, de această dată prin intermediul unei rețele de socializare.

192 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bai Catule, bai Gollum mic, zi-le bai de pe acum ca nu pupa ei nici Untold, nici Neversea nici anul acesta !! 🙂 Bai, dar cum minteati voi anul trecut ca anul acesta se vor face, domnule, nu e posibil sa nu se faca, ce ne pas possible !! 🙂 Omule, toti rad de voi, trepadusilor ce sunteti, dar daca ii bagati in cusca aia mare de 2-3 km patrati de la Untold, puteti face anul aceesta un experiment unic cu macar acolo sa zicem 100.000 de cobai, toti sa fie neaparat vaccinati, si apoi vedem cum se re-viruseaza toti !! 🙂 E o ocazie unica, omule, nu o scapa pe jos, ca nu mai pupi tu asa ceva, bai Gollum !! 🙂 Chiar merita sa asistam la asa ceva, Catule, nu te lasa, mai castigi si tu ceva imagine politica, latrau mic ce esti !! 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger