AcasăPoliticaMarcel Ciolacu, ferm în privința lui Dan Tudorache! Liderul PSD anunță ce...

Marcel Ciolacu, ferm în privința lui Dan Tudorache! Liderul PSD anunță ce urmează pentru fostul primar al Sectorului 1 – VIDEO

Cum rămâne cu mandatul de parlamentar al fostului primar Tudorache? Ciolacu: ”Eu nu mi-am încălcat nicio promisiune” - VIDEO (foto: Facebook)

După ce s-a aflat că fostul edil al Sectorului 1 a făcut demersuri pentru a-și lua în primire mandatul de deputat, liderul PSD a anunțat că urmează să aibă o discuție cu Dan Tudorache.

„Noi am luat o decizie politică, nu candidează pentru o funcţie de parlamentar nimeni care este trimis în judecată. Totuşi, antepronunţându-ne, deoarece există prezumţia de nevinovăţie”, a subliniat Marcel Ciolacu, duminică seară, la un post TV, referindu-se la declarațiile de dinaintea alegerilor, cu privire la listele PSD.

Vorbind, concret, despre situația fostului primar, Ciolacu a anunțat că nu PSD-ul și nici președintele partidului sunt cei care îi dau lui Tudorache mandatul de parlamentar: „În cazul domnului Tudorache, imediat după ce a început ancheta DNA, deci nu a fost trimis în judecată, a luat decizia să se autosuspende în primul rând din funcţia de preşedinte de la sectorul 1.

Mandatul domnului Tudorache nu trebuie să îl dea Marcel Ciolacu sau PSD-ul, îl dă BEC-ul şi Judecătoria. (…) Vom vedea mâine (luni -n.n) la comisia de validare care este temeiul şi mâine de dimineaţă o să am o discuţie lămuritoare cu domnul Tudorache, dacă vrea să continue demersul de a nu intra în Parlament sau doreşte să intre în Parlament şi atunci trebuie o decizie politică de urgenţă în interiorul partidului”.

Ciolacu, răspuns la o întrebare-cheie

Întrebat dacă Tudorache va ajunge să intre în Parlament, nu va face parte din grupul PSD, Ciolacu a răspuns: ”Cred că e o regulă pe care trebuie să o respectăm cu toții (…) Eu nu mi-am încălcat nicio promisiune. Promisiunea mea a fost foarte clară: nu candidează nimeni care este trimis în judecată”.

Intrat în vizorul DNA, fostul primar de sector a candidat la parlamentarele din 6 decembrie, pe listele PSD București.

512 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger