AcasăPoliticaCum parează Raluca Turcan atacul lui Rareș Bogdan: „Are pușee de megalomanie”

Cum parează Raluca Turcan atacul lui Rareș Bogdan: „Are pușee de megalomanie”

Raluca TurcanCum parează Raluca Turcan atacul lui Rareș Bogdan: „Are pușee de megalomanie”

Fostul ministru al Muncii Raluca Turcan i-a predat ștafeta, vineri, lui Marius Budăi de la PSD, după ce Cabinetul Nicolae Ciucă a fost instalat joi la Palatul Victoria.

Liberala a făcut mai multe declarații cu privire la portofoliul pe care l-a condus dar a vorbit și despre pensii și alocații, insistând că nu sunt bani.

„Realitatea este că atunci când într-un cont nu sunt bani, atunci înseamnă că nu sunt bani. Ziua de astăzi va dovedi că este adevărat ceea ce am spus. Faptul că se vor transfera bani de la bugetul de stat către bugetul de pensii, asta înseamnă că în acel cont nu erau bani.”, a spus Raluca Turcan.

Schimb de replici Rareș Bogdan – Raluca Turcan

Vicepreședintele PNL a fost intrebat cum răspunde atacului lansat de prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, care a spus că va propune sancționarea sa în PNL, după declarația privitoare la absența banilor de pensii.

În replică, Turcan susține că Rareș Bogdan are pusee de megalomanie și vorbește despre el la persoana a treia. „Cum să vă zic: Rareș are pusee de megalomanie și deseori vorbește despre el la persoana a treia și cred că orice specialist ar putea confirma faptul că suferă de megalomanie.”, a spus Raluca Turcan.

Fostul ministru al Muncii a spus că nu îi pare rău că l-a susținut pe Florin Cîțu, în luna septembrie, pentru funcția de lider al Partidului Național Liberal.

author avatar
Andreea Vlad
606 afisari

5 COMENTARII

  1. Problema ta e nu ca nu sint bani in cont e o problema curenta asta, ci ca ministru e cum sa faci contu gros… Despre Raris el poate fi megaloman ca nu e prost ca tine. Adica una e sa fi grande pe ce stii alta sa fi prost si cu omagii ca Cescuta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger