AcasăPoliticaCum o ironizează Alexandru Rafila pe Andreea Moldovan: „Cea mai mare minune...

Cum o ironizează Alexandru Rafila pe Andreea Moldovan: „Cea mai mare minune ar fi ca în două săptămâni să …”

Alexandru RafilaCum o ironizează Alexandru Rafila pe Andreea Moldovan: „Cea mai mare minune ar fi ca în două săptămâni să ...” / foto: Mediafax

Alexandru Rafila are un mesaj ironic la adresa Andreei Moldovan. Deputatul i-a răspuns secretarului de stat din Ministerul Sănătății după ce aceasta a declarat public că ar vrea în țară carantină timp de două săptămâni.

„Carantina poate fi o soluție în anumite situații. Cea mai mare minune ar fi ca în două săptămâni să avem o altă echipă la MS. Lumea nu mai înțelege nimic, rezultatul este negativ într-o astfel de situație. Declarațiile se bat cap în cap, iar oamenii vor ajunge în situație să nu mai respecte recomandările bune”, a spus Alexandru Rafila.

Andreea Moldovan vrea două săptămâni de carantină națională

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Andreea Moldovan susține că o carantină de două săptămâni la nivel național „ar face minuni” în România. „Perioada de incubație a virusului este de două săptămâni, ceea ce înseamnă că dacă timp de maximum două săptămâni nu se transmite virusul, el se poate stopa. Două săptămâni de carantină ar face minuni”, a spus Andreea Moldovan la DigiFM.

Aceasta a precizat că înțelege de ce românii se tem atât de tare de o astfel de măsură. „Este o decizie dificilă și care ar fi cu siguranță greu acceptată, în primul rând de către populație, pentru că ne e teamă de constrângeri și de limitări și înțeleg asta. În al doilea rând, într-adevăr sunt sectoare care trebuie să funcționeze mai departe. Repet, cred că depinde de fiecare dintre noi, nu trebuie ca niște lucruri să fie impuse, suntem deja la un an de pandemie, nu mai este ceva nou și necunoscut cum era acum un an”, a adăugat secretarul de stat în Ministerul Sănătății.

Dar premierul Florin Cîțu nu susține ideea unei carantine naționale. „Mergem în direcția relaxării, dar cu această condiție, să ne vaccinăm cu toții. 1 iunie se poate întâmpla doar dacă ne vaccinăm, altfel nu avem șanse”, a spus șeful Guvernului.

author avatar
Andreea Vlad
543 afisari

2 COMENTARII

  1. Cand orce CIOFLINGAR,BAGABONT OR HAIMANA ,mediocritatile si repetentii s-au vazut cu patalamale cumparate de la tarabele care au parazitat invatamantul au tabarait in politica de RAHAT care se practica de 30 de ani .Aceste NULITATI POT DEBITA ORCE PENTRU CA PROSTIA NU DOARE !.

  2. Tu tarfulita mica de A. Moldovan, schimba-ti tu tampita progresista freza aia caraghioasa, ca nu esti in anii `30, zici ca acum ai iesit de la un phutai micut !! 🙂 Iti sta parul, zici ca cineva te-a tras de ea, idioata utila no. 1 !! 🙂 Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger