AcasăPoliticaCum își justifică averea medicul Cîrstoiu, candidat la Primăria Capitalei: „Am muncit...

Cum își justifică averea medicul Cîrstoiu, candidat la Primăria Capitalei: „Am muncit an de an de dimineața până seara” – VIDEO

sursa foto: captură video

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu, managerul de la Spitalul Universitar, spune, referindu-se la averea sa că atât el, cât și soția sa au muncit „an de an, de dimineaţa până seara”.

Medicul candidat lasă să se înțeleagă că toate criticile apărute în această privință, într-o parte a presei, ar face parte dintr-o strategie a USR. El susține că averea a făcut-o prin muncă.

Candidatul la Primăria Capitalei a fost întrebat despre chestiunea averii sale, despre care oponenţii spun că este trecută pe firme şi că provenienţa ei este discutabilă.

Cum răspunde Cîrstoiu acuzațiilor privind averea sa

„E o jignire instrumentată de strategii de campanie ai unora, iar eu și soția mea am muncit an de an de dimineața până seara, cum cei care spun chestia asta n-au făcut-o. Hai să ne hotărâm…”, a declarat Cîrstoiu, marți seară, 2 aprilie, la postul B1 TV.

Întrebat de ce, totuși, are averea trecută pe firme, el a răspuns: „Orice om care are niște societăți comerciale și are o activitate în privat face acest lucru, nu e un secret”.

Medicul a mai spus că aceste critici legate de averea sa sunt alimentate de USR, pentru „a-i schimba gândurile”, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei precizând că își va continua „lupta”.

„Sunt niște idei răuvoitoare ale grupurilor de interese alimentate de USR în anumite zone ale presei pentru a denigra un om și pentru a-i schimba gândurile. Nu, n-o să-mi schimbe gândurile, îmi voi continua lupta indiferent ce spune USR”, a mai declarat Cătălin Cîrstoiu.

author avatar
Andrei Coman
291 afisari

6 COMENTARII

  1. Ai furat an se an de dimineața până seara!…e mai corect așa!…
    Cu salariul de medic specialist nu puteai să aduni milioane de euro!…
    Eu n-am văzut un om muncind la privst să adune averi…mo!…

  2. A muncit, bietul om, 48 din 24 de ore, operand non-stop cate 26h/zi. Ce mai, sclav pe plantatie! Dar covidu’, unde l-a prins covidul? Pai nu l-a prins, ca nu-i lasa pauza nici de-o tigara!
    IO sunt curios daca va face cineva vreun calculel a castigurilor dumnealui, sa ne arate si noua, muritorilor de rand, cum sa te imbogatesti din munca cinstita?! Dar mai intai sa inceapa cu domnul NATO din fruntea tarii!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger