AcasăPoliticaCum îmbină Klaus Iohannis utilul cu plăcutul la Sibiu: De la plimbare...

Cum îmbină Klaus Iohannis utilul cu plăcutul la Sibiu: De la plimbare la politică

Cum îmbină Klaus Iohannis utilul cu plăcutul la Sibiu: De la plimbare la politicăCum îmbină Klaus Iohannis utilul cu plăcutul la Sibiu: De la plimbare la politică / Sursă foto: Facebook / Alături de Klaus Iohannis - Preşedintele României

Președintele României a fost sâmbătă în Sibiu, unde a vizitat o expoziţie în aer liber organizată în Piața Mare şi s-a întâlnit cu primarul Astrid Fodor şi candidatul FDGR la şefia Consiliului Judeţean, Gabriel Tischer.

Klaus Iohannis s-a întâlnit cu primarul orașului Sibiu Astrid Fodor, care candidează pentru un nou mandat, și cu Gabriel Tischer, candidat susținut de FDGR pentru șefia Consiliului Județean Sibiu.

Ulterior, cei trei au făcut o plimbare prin Piața Mare a orașului și au participat la o expoziție de fotografie organizată în aer liber.

Klaus Iohannis, între politică și plimbare

De asemenea, președintele s-a fotografiat cu un copil și familia acestuia, dar respectând măsurile de prevenție – a păstrat distanța fizică.

Actualul primar al orașului Sibiu, Astrid Fodor, a deținut funcția de viceprimar în timpul mandatului lui Klaus Iohannis la Sibiu, iar după ce acesta a devenit președintele României, aceasta a preluat funcția pe care o deține în prezent.

Printr-o lege adoptată de Parlament, data de 27 septembrie a fost stabilită ca dată de desfăşurare a alegerilor locale.

Potrivit proiectului, pe data de 27 septembrie vor avea loc alegerile pentru consiliile locale ale comunelor, oraşelor, municipiilor şi ale sectoarelor municipiului Bucureşti, precum şi pentru primari, Consiliul General al Municipiului Bucureşti, precum şi pentru primarul general al municipiului Bucureşti, consiliile judeţene, precum şi pentru preşedinţii consiliilor judeţene.

„Vine vremea decontului”

National a comentat, în ediția printată, decizia Executivului de a stabili data de 27 septembrie pentru realizarea alegerilor locale, astfel:

„Liberalii sunt disperați de o eventuală pierdere a puterii. Vorba unui amic ce îmi spunea că, pentru ei, pierderea stăpânirii se numără în ani de închisoare, de aici și atâta încrâncenare. Vine vremea decontului pentru abuzurile comise, pentru afacerile murdare desfășurate la adăpostul stărilor de urgență și de alertă, pentru haosul creat de guvernarea aiuristică, or tocmai asta încearcă să evite. Singura lor șansă de a ocoli pușcăria rămâne păstrarea puterii. Iar pentru asta sunt în stare să facă orice și să rămână pe poziții. Primul pas, alegerile locale, unde trebuie să câștige la un scor zdrobitor. De ele depinde câștigarea alegerilor parlamentare, fapt ce le-ar aduce satisfacția unei guvernări după bunul lor plac”.

author avatar
Alexandru Tîrcavu
306 afisari

6 COMENTARII

  1. Articol incropit pe genunchi , un fel de ” hai sa vorbim vorbe ” , de la expozitie de fotografie in aer liber la amenintari cu inchisoare unde vinovatii de pana in noiembrie 2019 sunt ingerasi si magareata trebuie sa pice p-astia de au gasit visteria goala . Bravo , Sanducule , sa treci pe la caserie , iar ai suflat mucii in fasole !

  2. @ O fotografie ce probabil că ar trebui să arate că aia de la SPP nu l-au păzit bine pe Iohannis de psd-iștii care i-au furat masca, ăia de la SPP păzindu-și numai măștile pe care le-au primit pentru ei, ?

  3. Sasu e un nimeni.Nmai pierdeti timpul scriind desre el.Doar cand va ajunge in puscarie,atunci se merita

  4. Sasu e un nimeni.Nu mai pierdeti timpul scriind desre el.Doar cand va ajunge in puscarie,atunci se merita

  5. @ 2020-08-09 15:27 At 15:27:15
    Ai altă explicație referitoare la fotografie care ar putea fi oferită de Iohannis, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger