AcasăPoliticaCum îi teroriza ministrul Finanțelor pe inspectorii trimiși peste Firea! Detalii șocante...

Cum îi teroriza ministrul Finanțelor pe inspectorii trimiși peste Firea! Detalii șocante despre misiunea „călăilor” lui Cîțu la PMB!

Cum îi teroriza ministrul Finanțelor pe inspectorii trimiși peste Firea! Detalii șocante despre misiunea „călăilor” lui Cîțu la PMB!

Nu a trecut multă vreme de când Florin Cîțu a ieșit public prezentând concluziile controalelor dispuse de Inspecţia Economică de la Ministerul Finanţelor Publice, la Primăria Municipiului București (PMB), până să reacționeze Gabriela Firea, cea care a condus instituția ultim menționată vreme de patru ani.

Social-democrata susține, însă, că nici vorbă de nereguli găsite. În schimb, a acuzat public faptul că s-ar făcut presiuni de la vârful Ministerului de Finanţe la adresa inspectorilor care au derulat verificările. De unde și cele scrise în raport.  „A început campania pentru alegerile parlamentare. Din păcate, această campanie pentru parlamentare va fi la fel de mincinoasă şi urâtă ca şi campania pentru alegerile locale (…) Referitor la afirmaţiile de azi ale domnului ministru Cîţu nu pot să spun decât că e de râs, realmente este de râs.

Nu a găsit absolut nimic, a început un control politic în decembrie anul trecut, au plecat inspectorii la Ministerul de Finanţe aşa cum au venit şi s-au reîntors spunând că dacă nu scriu ceva, orice, vor fi daţi afară şi sunt persoane în vârstă, mai au câţiva ani până la pensie şi le este foarte mare teamă. Prin urmare, s-au închis într-un birou, au cerut documente de la Direcţia noastră economică şi au scris„, a susținut Gabriela Firea, luni, de la sediul PSD.

Ce susține Cîțu

”Să fie clar pentru toată lumea. Suma totală pe care inspectorii MFP au calculat-o, în urma controlului efectuat la PMB, ca fiind prejudiciu, este de aproximativ 200 milioane lei (în jur de 40 de milioane euro)”, a susținut Florin Cîțu, după declarațiile de presă în care a prezentat concluziile verificărilor de la PMB.

”În acest moment, Primăria Municipiului București are datorii către Elcen și Radet de 837 milioane lei”, declarase anterior șeful de la Finanțe, în fața presei.

Citiți și: Veste proastă pentru Firea: Cîțu a venit cu rezultatele controlului de la Primărie

author avatar
Andrei Coman
335 afisari

3 COMENTARII

  1. Pe cand un control parlamentar la catzu la minister sa vedem ce a facut ,.pe ce a cheltuit 120 miliarde euro luati cu dobanda colosala Muhaiaua asta proasta si aeriana. ..catzu matzu care a dus tara in haos

  2. PSDul asta e prost de bubue Lasati sa va besteleasca niste hoti Ar trebui adus la cunostinta forurilor internationale despre dictatura unui partid de criminali de la 1907 si hoti in pandemie , hot si el condus de u pres nebun

  3. PSDul asta e prost de bubue Lasati sa va besteleasca niste hoti Ar trebui adus la cunostinta forurilor internationale despre dictatura unui partid de criminali de la 1907 si hoti in pandemie , condus de un pres nebun hot si el

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger