AcasăPoliticaLudovic Orban, culmea ipocriziei: liderul PNL acuză traseismul politic! „Este un gentlemen's...

Ludovic Orban, culmea ipocriziei: liderul PNL acuză traseismul politic! „Este un gentlemen’s agreement”

Ludovic OrbanCum explică Ludovic Orban traseismul politic: „Este un gentlemen's agreement”

„Acesta este un gentlemen’s agreement, o înţelegere între trei formaţiuni politice, prin care noi vrem să arătăm că fenomenul traseismului politic este unul care afectează negativ funcţionarea democraţiei din România şi că nu vrem să mai luăm parlamentari de la alte partide. (…) Noi ne-am asumat că nu luăm parlamentari de la alte formaţiuni politice”, a subliniat Orban, într-o declaraţie acordată presei.

Ludovic Orban, furios pentru desființarea SIIJ

„Deja există proiecte legislative în acest sens, care au fost depuse de formaţiuni politice din cadrul coaliţiei de guvernare. Sigur că viitorul ministru al Justiţiei va trebui să evalueze toate aceste proiecte legislative şi, până la urmă, să decidă dacă se aprobă unul dintre aceste proiecte legislative sau dacă se iniţiază un nou proiect legislativ pentru realizarea acestor obiective. (…) În funcţie de decizia Guvernului… În momentul în care Guvernul va lua o decizie, evident, noi, în Parlament, dacă se va iniţia un proiect de lege de către Guvern, noi vom supune dezbaterii – nu doar dezbaterii parlamentare, ci şi dezbaterii publice – şi vom încerca să îl adoptăm în termen în cât mai scurt”, a spus Orban, potrivit stiripesurse.ro.

Liderii PNL, USR PLUS, UDMR – Ludovic Orban, Dan Barna, Dacian Cioloş, Kelemen Hunor – au semnat luni, în prezenţa premierului pe care îl susţin, Florin Cîţu, Acordul de guvernare 2020 – 2024.

Documentul consemnează că partidele semnatare înţeleg că prezenţa scăzută la vot este un semnal de alarmă pentru democraţia noastră şi se angajează să respecte voinţa cetăţenilor exprimată în 6 decembrie şi să nu schimbe, prin traseism politic, rezultatul votului dat de cetăţeni şi majoritatea ce decurge din acest pact politic. „Nu vom accepta parlamentari din alte partide în formaţiunile noastre”, garantează cele trei formaţiuni.

author avatar
Andreea Vlad
264 afisari

4 COMENTARII

  1. Sectia Speciala, singura independenta si ei vor sa o desfiinteze ?! Din nou aroganta si prosteala pe fata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger