AcasăPoliticaCum comentează Vîlceanu ironiile lui Ciolacu la adresa sa: „Toţi sfinţii şi...

Cum comentează Vîlceanu ironiile lui Ciolacu la adresa sa: „Toţi sfinţii şi îngerii din politica românească au sărit să critice”

Dan VilceanuCum comentează Vîlceanu ironiile lui Ciolacu la adresa sa: „Toţi sfinţii şi îngerii din politica românească au sărit să critice”

Dan Vîlceanu a fost numit, miercuri, 18 august, ministru al Finanțelor Publice. Imediat după învestitură, oameni din politică au ieșit public să arunce cu critici la adresa liberalului care și-a început cariera în PSD.

Noul ministru de Finanţe a comentat faptul că, înainte de a fi membru PNL, a fost membru PSD, spunând că nu a ascuns acest lucru niciodată. „Dacă acesta este păcatul meu politic, atunci fie, îl duc aşa cum e”, a declarat Vîlceanu, joi, 19 august, la sosirea la Ministerul Finanțelor.

El a constatat că „în această perioadă toţi sfinţii şi îngerii din politica românească” au sărit să critice apartenenţa sa la PSD. „Am fost într-o organizaţie de tineret, în urmă cu mai bine de 10 ani, lucru pe care nu l-am ascuns niciodată şi, din contră, îl găsiţi pe site-ul Parlamentului, al Camerei Deputaţilor, în CV-ul pe care l-am depus acolo. Dacă acesta este păcatul meu politic, atunci fie, îl duc aşa cum e”, a mai spus ministrul.

Vîlceanu, luat peste picior de Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat miercuri seară numirea lui Dan Vîlceanu, fost lider local al Tineretului Social Democrat, în funcţia de ministru al Finanţelor Publice din partea PNL.

Liderul social-democrat spune că se bucură de faptul că partidul pe care îl conduce este o „pepinieră bună” şi pentru celelalte partide, dar că noul ministru al Finanţelor, Dan Vîlceanu, nu face parte din „produsele high-class” ale PSD.

„Bine că am scăpat de domnul Cîţu de la Finanţe! Este portofoliul cel mai important după cel de prim-ministru. Va fi şi domnul Vîlceanu unul dintre mulţii miniştri ai acestui Cabinet. Şi îi luăm pe rând: domnul Oros, la Agricultură – zero, domnul Ghinea de la Fonduri, doamna Turcan de la Muncă. Aşa şi cu domnul Vîlceanu, că a fost pesedist, că a fost şeful tineretului social-democrat, marea problemă este că, în continuare, domnul Cîţu este prim-ministru al României”, a spus Ciolacu la postul B1 TV.

Economistul Dan Vîlceanu, de 42 de și-a început cariera politică în PSD, unde a fost președinte al tineretului Social-democrat Gorj, din 2006 până în 2009.

author avatar
Andreea Vlad
244 afisari

4 COMENTARII

  1. Cum dumnezeu ai vrea sa te aplaude cand ai ajuns pe poziția asta grație unui pușcăriași bețiv, hoț care are o calitate deosebita, minte asa cum respira, sustinut de tacerea președintele țării care din punctul meu de vedere încalcă din acest motiv Constituția țării.
    Sa nu uitam evolutia lui. 4 la treapta, salvat de profesionala cu pile sau bani, 2 eșecurile ASE, ajunge la Grinell cu sprijinul cine stie cui, unde isi da in stambă. Se pare ca a facut un master. Ar trebui ca lucrarea sa fie publică. Ma mira ca colegiul, universitatea nu a precizat titlul lucrării si unde poate fi găsita. Sincer, ma indoiesc ca masterul făcut este la nivel de universitate. Bănuiesc ca este la nivel colegial, undergraduate, deoarece cunostintele lui de matematică nu ii permit sa abordeze astfel de lucrari.
    Oricum ar fi, cum vrei sa aplaude cineva NUMIREA dumneavoastra? Ce anume ati facut ca sa avem incredere in calificările dumneavoastra, in probitatea dumneavoastra sau in atașamentul dumneavoastră fata de țară? Ati fost numit de o lepră intr-o poziție in care puteți, cu intentie sau din incompetență să dați ultimul impuls care va distruge țara…. Sper să mă înșel dar din pacate șansele sunt mici, foarte mici.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...
proger