AcasăPoliticaCum caracterizeaza Viorel Hrebenciuc actuala situatie din PSD!

Cum caracterizeaza Viorel Hrebenciuc actuala situatie din PSD!

Viorel Hrebenciuc

Plasat, de circa trei saptamani, sub control judiciar, in „Dosarul Retrocedarilor”, fostul deputat social-democrat a fost prezent, luni, la Instanta Suprema.

Viorel Hrebenciuc

La plecarea de la sediul Curtii Supreme, Viorel Hrebenciuc, fostul deputat si vicepresedinte al Camerei – functii la care a renuntat, toamna trecuta, odata intrat in vizorul procurorilor, dar si, totodata, un nume cunoscut in PSD, pana sa se retraga din prim-planul politicii, a fost destul de rezervat in declaratii.

Totusi, in momentul in care a fost intrebat cum anume vede situatia actuala din partid, in conditiile in care, de miercurea trecuta, social-democratii au un nou presedinte interimar, in persoana lui Liviu Dragnea, iar in aceasta prima zi a saptamanii acesta din urma a si condus prima sedinta a partidului, in noua ipostaza, Hrebenciuc a ales un termen in ton cu sezonul calendaristic. „Calda. Calda”, a opinat Hrebenciuc.

Va remintim ca, miercurea trecuta, in cadrul sedintei Comitetului Execitutiv National, Dragnea a depasit-o categoric, la numarul de voturi, pe Rovana Plumb, actuala sefa a Consiliului National al PSD, castigand sefia interimara a partidului, functie pe care o va ocupa cel putin pana in noiembrie, cand ar urma sa aiba loc Congresul Partidului Social Democrat.

author avatar
Cristina Stefan
186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger