AcasăPoliticaCum arăta Florin Cîţu în poza de arest din SUA - FOTO

Cum arăta Florin Cîţu în poza de arest din SUA – FOTO

Florin CituCum arăta Florin Cîţu în poza de arest din SUA - FOTO

Premierul Florin Cîțu îți dorește, cu siguranță, să șteargă definitiv episodul cu arestarea sa din Statele Unite, după ce a fost prins băut la volan. În pragul lansării candidaturii la șefia PNL, noi detalii picante din trecutul său ies la iveală.

Fotografia de la arestarea lui Florin Cîţu în Statele Unite din 2000, după ce a fost surprins băut la volan, a fost publicată de Mediafax. Potrivit sursei citate, premierului i s-a alocat la arestare numărul 23665. Acesta a fost ținut la Penitenciarul din Story County, așa cum reiese din bazele de date ale autorităților americane și din documentele puse la dispoziție de autoritățile judiciare americane.

Fotografia pusă la dispoziţie de către autorităţile americane prezintă portretul lui Florin Cîţu aşa cum se regăseşte în documentele aflate în dosar. Actualul premier este înfăţişat purtând ochelari şi îmbrăcat într-un tricou alb, cu spatele la perete, având numărul de caz: 23665. Nume: Florin Vasile Cîţu. Sex: Bărbat. Rasă: Alb. Înălţime: 1,73 m. Greutate: 70,3 kg.

foto Mediafax

Autoritățile din SUA susțin că amprentele lui Florin Cîțu din dosar nu sunt informații publice, ci doar documentul care-l prezintă pe acesta arestat.

Așa numitul „mug shot” este un portret fotografic al unei persoane, de la umeri în sus, realizat de structurile judiciare ale SUA, de obicei, după arestarea unei persoane și preluarea acesteia în custodie.

author avatar
Andrei Ștefan
1.035 afisari

7 COMENTARII

  1. Cîți, o să ai o guvernare liberală de 8 ani din părți. N-ai să vezi în viața ta!
    Si nu uita că România este ROMÂNIA ROMÂNILOR! NU ESTE România liberală, ca să fie clar! Că nu toată lumea este cu PNL. Si curând voi liberalii vă veți pierde in ceață.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger