AcasăPoliticaCum a reacţionat Ludovic Orban după ce USR a cerut demisia lui...

Cum a reacţionat Ludovic Orban după ce USR a cerut demisia lui Florin Cîţu!

orban-cituCum a reacţionat Ludovic Orban după ce USR a cerut demisia lui Florin Cîţu!

A început scandalul în coaliţia de guvernare! Mai mulţi parlamentari şi europarlamentari de la USR PLUS şi-au exprimat pe Facebook susţinerea faţă de Vlad Voiculescu, după ce premierul Florin Cîţu l-a revocat pe acesta din funcţia de ministru al Sănătăţii.

Demisia lui Cîţu, cerută pe Facebook!

Deputatul Alin Apostol a apreciat că premierul Florin Cîţu „a cedat presiunii Mafiei din sănătate”, adăugând că este timpul ca acesta să îşi înainteze demisia.

Premierul României a cedat presiunii Mafiei din sănătate şi l-a demis pe ministrul sănătăţii, Vlad Voiculescu. Dacă domnul Cîţu nu poate sa facă faţă presiunii venite din partea Mafiei şi a portavocilor ei, cred că este timpul ca domnul Cîţu să-şi înainteze demisia„, a scris Apostol pe Facebook.

Europarlamentarul Dragoş Pîslaru, atac la Cîţu

Vlad e de vină că aţi promis spitale pe care nu le-aţi făcut niciodată, aţi dus românii în situaţia în care dacă nu ştiu ‘pe cineva’ mor cu zile, aţi întreţinut şpaga şi aţi ascuns realitatea cu nosocomiale cu tot, nu? Şi vă era frică. Rău de tot.

Pentru că pe Vlad nu puteaţi să-l controlaţi sau să-l cumpăraţi. Pentru că de săptămâna viitoare măsurile de limitare începeau să dea roade. Pentru că începeau concursurile la CNAS şi se schimbau şefii din spitale.

Pentru că pe #PNRR capitolul de sănătate a fost lăudat de Comisia Europeană şi urmau să intre peste 3 miliarde de euro pentru repararea sistemului, fără ca voi să mai aveţi controlul asupra banilor.

Pentru că în două-trei luni vaccinarea avea să ne aducă mai aproape de normalitate şi atunci ce vă făceaţi cu Voiculescu, nu?

Pentru că mai bine îl vindeţi pe Vlad pe nişte arginţi decât să vi se clatine scaunele proprii, nu? Ei bine, Vlad avea o responsabilitate. Nu să îşi dea demisia. În niciun caz. Ci să lupte pentru bine, pentru oameni, pentru salvarea de vieţi„, a scris Pîslaru pe Facebook.

Orban se opune înlocuirii lui Cîţu

Ludovic Orban îl susține pe Florin Cîțu. Reacția liderului PNL vine în contextul în care USR PLUS ar cere, în schimbul rămânerii la guvernare, retragerea lui Cîțu din funcția de premier.

Considerăm că este mai importantă pentru România buna guvernare decât persoana unui ministru și atunci când este necesară schimbarea unui ministru, pentru a asigura buna guvernare, premierul are deplina capacitate de a propune o astfel de decizie„, a spus liderul PNL.

Ludovic Orban a mai spus că USR nu trebuie să aibă „reacții emoționale”, declarându-se convins că aceștia vor veni cu o altă propunere de ministru al Sănătății.

author avatar
Andrei Ștefan
353 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger