AcasăPoliticaCum a reacţionat Dan Tudorache după ce un procuror a admis că...

Cum a reacţionat Dan Tudorache după ce un procuror a admis că alegerile de la Sectorul 1 ar fi fost fraudate

dan tudorachem a reacţionat Dan Tudorache după ce un procuror a admis că alegerile de la Sectorul 1 ar fi fost fraudate

Procurorul SIIJ Sorin Iașinovschi admite destul de clar că au fost fraude la alegerile locale din Sectorul 1. În aprilie, surse din anchetă au arătat că renumărarea voturilor evidenția o diferență de peste 1300 voturi în favoarea fostului primar al sectorului, Dan Tudorache.

Într-un interviu ce urmează să fie difuzat de Kanal D, procurorul afirmă că au existat fraude la nivelul secţiilor de votare şi că intrarea în încăperea în care erau ţinuţi sacii cu voturi s-a făcut în mod nelegal. Mai mult, Iașinovschi afirmă: „Ceea ce au votat cetățenii nu a fost consemnat”.

Cum a reacţionat Dan Tudorache?

Fostul primar al Sectorului 1 s-a declarat surprins de afirmațiile procurorului care anchetează scandalul voturilor din Sectorul 1 la alegerile locale de anul trecut.

Este o surpriză pe care o asteptam de 8 luni de zile. în imaginile pe care le-ati transmis şi dvs, o ţară întreagă a văzut frauda de la Sectorul 1. Mă surprinde că (procurorul) a ieşit înainte să prezinte oficial un comunicat”, a spus Dan Tudorache la postul Antena 3.

Întrebat și ce crede că l-a determinat pe procurorul de caz să facă declarații înainte de un rezultat oficial și mai ales într-un interviu televizat.

Ceea ce vă spun acum este un punct de vedere strict personal, eu cred că s-au făcut presiuni asupra lui și a spus efectiv ce s-a întâmplat în acest dosar. Asta este părerea mea, nu am alte informații”, a apreciat Tudorache.

Avocatul e surprins

Mihai Drăgan, avocatul lui Dan Tudorache, spune că afirmaţiile procurorului de caz sunt grave, mai ales că dosarul nu este gata.

Dosarul nu e finalizat. Afirmaţiile sale sunt foarte grave şi puternice. Avem informaţii din interiorul anchetei că de la anumite secţii de votare nu există în acest moment niciun sac.

Sacii nu pot fi aruncaţi în lipsa unor procese-verbale”, a spus Drăgan.

author avatar
Andrei Ștefan
539 afisari

3 COMENTARII

  1. a vazut o tara furtul plus declaratiile penale ale lui clotilde asa ca procurorul a intarit adevarul!!!!!!!!!!

  2. OAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    … pai de ce sm fost blocata eu …. ca am recuniscut un pesedist care era in aceea camera …

  3. si fiind ATIPICA / eu spun doar adevarul si … multe injuraturi am luat .. DAR :: NICIODATA NU AM FACUT politica … mi-au copiat hardul TOT .. si eu tot o tin LANGA :: CHIAR DACA URASC VISCERA :: cea mai mare curva = POLTICA .. tot spun ADEVARUL .. PRIN blocarea mea :: DEMONSTREAZA ca tovarasii de la antena 1/3. + realitatea &romania ++:: SE dau cu kurul de pamant si :: EU TOT ADEVARUL il voi spune / cu riscul ca ma calca vreo masina pe trecerea de pietoni .. asa cum am facut si-n 1991 si CRUNT l-am batut CU ACTE pe tov petre roman siiiiiiiiiii AM SALVAT circul / care doreau sa-l vanda la arabi …

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

SUA prezintă condoleanțe Iranului, dar continuă să-i condamne

Guvernul SUA a prezentat condoleanțe pentru moartea președintelui Raisi, dar va continua să ceară socoteală Iranului „pentru comportamentul destabilizator”, a anunțat luni purtătorul de...

VIDEO| Incendiu puternic în Sectorul 2

Pompierii din Capitală intervin luni seara la un incendiu cu degajări mari de fum izbucnit într-o clădire dezafectată din Sectorul 2.Potrivit ISU București-Ilfov, incendiul...
proger