AcasăPoliticaCum a reacţionat Dan Barna după ce Dacian Cioloș a câștigat președinția...

Cum a reacţionat Dan Barna după ce Dacian Cioloș a câștigat președinția USR PLUS: „Competiţia a fost discretă, dar epică”

dan barna dacian ciolosCum a reacţionat Dan Barna după ce Dacian Cioloș a câștigat președinția USR PLUS: "Competiţia a fost discretă, dar epică"

S-au încheiat alegerile din USR-PLUS. Dacian Cioloș a câștigat scrutinul intern pentru președinția partidului, cu 50,9%, la diferență de circa 700 de voturi față de Dan Barna, potrivit rezultatului oficial anunțat de Ionuț Moșteanu.

Dacian Cioloș a primit 19.603 de voturi (50.9%), iar Dan Barna – 18.908 de voturi (49.1%). Rezultatul alegerilor interne, în format online, trebui evalidat de Congresul USR PLUS sâmbătă.

Prima reacţie a lui Dan Barna

Dan Barna l-a felicitat, pe Facebook, pe Dacian Cioloș pentru câștigarea președinției USR PLUS.

S-au încheiat în această seară alegerile. Competiția pentru alegerea următorului președinte al USR PLUS a fost una discreta dar epică.

A câștigat Dacian Cioloş. Îl felicit și îi urez un mandat prin care USR PLUS să ducă mai departe povestea spectaculoasă din politica românească pe care am construit-o în ultimii cinci ani. Avem această responsabilitate pentru România.

Mulțumesc tuturor colegilor care au votat, colegilor din Secretariatul General, colegilor din comisia electorală, liderilor USR PLUS din țară și echipei mele.

Rămân în proiect și voi contribui cu toată forța. Vreau să le spun miilor de colegi care m-au susținut și care au făcut eforturi extraordinare pentru mobilizarea membrilor în această campanie că le mulțumesc și le sunt recunoscător.

Sunt aici și mergem împreună mai departe”, a scris Dan Barna pe Facebook.

Prima reacţie a lui Dacian Cioloş

Președintele ales al USR PLUS a declarat că, după ce va fi ales noul Birou Național al formațiunii politice, va putea stabili strategia de negociere de după moțiunea de cenzură.

Știți care a fost poziția USR PLUS de până acum. Nu cred că această poziție se va schimba.

Putem intra într-un guvern de coaliție cu PNL și cu UDMR dacă avem un premier cu care putem lucra și în niciun caz acel premier nu poate să fie Florin Cîțu. Deocamdată nu e clar ce-și dorește PNL.

Alegem noul Birou Național. După ce avem o primă discuție în Biroul Național, avem ce să discutăm. În primul rând așteptăm rezultatul moțiunii de cenzură”, a afirmat, vineri seara, Dacian Cioloș.

author avatar
Andrei Ștefan
263 afisari

6 COMENTARII

  1. Teatru de papusi cu marionete poticnite dar papusate catre scopul final cu sfori groase de papusari nepriceputi.

    • macron e nepriceput? ti se pare si din moment ce il va pune pe ciolos prim ministru si apoi presedinte nu ti va mai parea asa.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger