AcasăPoliticaCum a răspuns Nicolae Ciucă la întrebarea: "Veţi candida la şefia PNL?"....

Cum a răspuns Nicolae Ciucă la întrebarea: „Veţi candida la şefia PNL?”. I-a surprins pe toţi cu răspunsul

nicolae-ciuca-florin-cituCum a răspuns Nicolae Ciucă la întrebarea: "Veţi candida la şefia PNL?". I-a surprins pe toţi cu răspunsul

Florin Cîţu şi-a dat demisia de la şefia PNL, iar acum se ridică, logic, întrebarea care va fi noul număr 1 al liberalilor. Primul nume la care s-au gândit mai mulţi ar fi premierul Nicolae Ciucă.

Până una-alta, prim-ministrul a spus că nu consideră că fostul preşedinte al PNL ar trebui să părăsească şi funcţia din Senat.

Ciucă a zis că se mai gândeşte

Premierul a declarat că analizează dacă îşi va depune candidatura la preşedinţia PNL, precizând că nu a luat deocamdată o decizie în acest sens.

Atunci când voi lua o decizie în acest sens, o voi face. Eu până în acest moment nu am luat o decizie. Doar ce s-au finalizat lucrările Consiliului Naţional. Astăzi nu s-a discutat despre nicio propunere”, a declarat Ciucă la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă intenţionează să-şi depună candidatura la şefia PNL, el a arătat că analizează. „Analizez”, a spus Ciucă. El a precizat că că a fost prezent, duminică, la ambele şedinţe ale conducerii PNL, unde a prezentat măsurile luate de Executiv în ultima perioadă.

Rămâne Cîţu la Senat?

Întrebat dacă Florin Cîţu ar trebui să mai rămână preşedinte al Senatului, el arătat că nu există motive pentru care ar trebui ca acesta să plece din funcţie.

În acest moment, nediscutându-se alte demersuri, şi având în vedere tot ceea ce s-a petrecut la nivelul PNL, nu văd de ce ar trebui să plece din această funcţie. Ar fi fost bune să vină (la şedinţe – n.r.), da”, a afirmat Ciucă.

author avatar
Andrei Ștefan
721 afisari

10 COMENTARII

  1. nea Ciuca , nu te mai strofoca cu analiza , ca au analizat altii pentru tine , zi sa traiti , am inteles !

  2. Dansul analizeaza forma corecta a raspunsului; ”sa traiti, am inteles” sau ” da, sa traiti”.

  3. Va intreba mai intai pe Tatuca, pot sa candizez ?
    Ca de mazilit, am vazut cum voi fi mazilit

  4. l-am auzit pe eroul de pe wikipedia la radio: ăăă am vorbit cu ăăă…interlocutorul meu ăăă…sustinem ăăăă….–Johannis are diaree verbala pe langa joian al nostru

  5. Este si asta politician liberal ,la fel cum este DOCTOR si EROU de razboi,adica de teatru de… papusi ,pardon de operatiuni…

  6. MANANCI CALULE OVAZ ??,SAU VEZI O INTREBARE MAI VECHE „DOMNULE CIUCA VEI INTRA IN POLITICA ” ??,NICIODATA !.
    INFANTERISTUL CIUCA INTRE TIMP SI-A BATUT CUIE IN TALPA !!, CURAND VA TREBUI SA MEARGA PE VARFURI SAU SA IMPRUMUTE NISTE POANTE !.

  7. NUUU! nu asa arata un politician limberal .Politicianul leproid trebue sa arate precum papusa de lemn ,manuita ,Raresul,sau Ralu ,babuina care s-a trezit moarta si s-a apucat de inaugurat cu alti 7 prosti de ai lor ,o corabie care se scufunda Nuuu! Ciuca are fata de om normal si destept ,cum sa-l pui alaturi de Catzu ,esee,Catzu capitalistul veros care vrea capitalism salbatic in Romania dar fara sa tina cont de legile tarii Exista legea salarizarii care spune ca salariile trebue crescute o data cu inflatia Inflatie adusa pe culmi neatinse pana acum dar atinsa totusi de verosul catzu Acest mincin de eseeos aerian care a fost sudor nefiind capabil sa treaca treapta de liceu si care a studiat vezi Doamne tocmai in Iova la scoala post liceala unde a facut o groaza de ESEE.Politicianul limberal trebue sa arate a hot fiind chiar hot nesimtit El trebue sa conduca tara exact ca un bezmetic precum johanus ,si sa o esueze pana la urma Ma mir de ce mai sta acolo cocotat Mi-ar fi rusine de rusinea mea si as pleca cu coada intre picioare dupa dezastrul de 8 ani

  8. Ati observat ce zambet fals si chinuit afiseaza bovina pe oriunde se duce Asa l-au invatat consilierii sai Altceva nu stiu acesti consilieri Ei nu -l sfatuesc sa nu mai numeasca imbecili in functii pe care ii tine pana distrug tara ca apoi sa-i demita Urata fiinta ,urata si josnica ,zambaret fara suflet!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger