Cauta

Cum a răspuns Liviu Dragnea când a fost întrebat dacă s-a gândit să se sinucidă în închisoare: „Ţi se ia soarele, că vezi gratii, zăbrele…”

liviu-dragnea

Liviu Dragnea a vorbit cu sinceritate despre emoţiile care l-au copleşit când şi-a ispăşit pedeapsa în închisoare. Cele mai traumatizante momente pentru fostul şef PSD au fost primele două zile de detenție.

Dragnea a răspuns şi la întrebarea dacă s-a gândit la sinucidere.

Primele ore după gratii l-au măcinat psihic

Cât timp a fost la închisoare, Dragnea și-a umplut timpul cu filme și Sudoku. Nu a urmărit deloc buletine de știri. În plus, el a avut surpriza de a da nas în nas cu contestatarii săi din mișcarea #REZIST.

Eu, când primesc vești d-astea foarte rele, foarte grele, nu mă panichez. Sunt calm. Este automat, subconștientă asta. Am fost așa până când am ajuns în celulă. Prima și a doua noapte au fost cele mai rele. Primele două zile și primele două nopți…„, a spus Liviu Dragnea.

S-a gândit la sinucidere? „Nu m-aş fi sinucis. Le-aș fi făcut atât de mult rău copiilor mei, încât acesta e motivul pentru care nici nu m-am gândit la așa ceva, nici vorbă! Primele zile acolo sunt îngrozitoare.

Indiferent ce ai fost… Faptul că ți se ia soarele, că vezi gratii, zăbrele, îți dă un sentiment îngrozitor”, a spus Liviu Dragnea, într-un interviu acordat theXclusive.

Fostul PSD-ist ajunsese şi la izolare

O lovitură deosebit de puternică pentru Liviu Dragnea a fost încasată în momentul în care i s-a interzis să mai iasă în aer liber, la muncă, a povestit fostul șef PSD cu lacrimi în ochi.

Da (n.r. – a fost aproape să clacheze), atunci când m-au pus la izolare, când mi-au interzis să mai ies la muncă.

Nouă luni de zile, să nu mai mergi la muncă, e foarte greu. Mersul la muncă însemna că ieși din celulă, că mergi, vezi soarele deasupra și te duci la punctul de lucru – la garaj sau spălătorie.

Nouă luni a fost greu. Am depășit, dar greu. Planul nu era să mai ies de acolo.

Mie mi s-a spus din mai multe părți, când eram acolo – se vedea de ce judecătorii care trebuiau să judece eliberarea condiționată – că trebuiau să mă lungească până la 3 ani și 6 luni și în perioada asta, într-un dosar, să-mi mai dea și să mor acolo„, s-a confesat fostul şef al social-democraţilor.

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • USR – și falimentul este garantat!
  • SUA și China, pe cale să înceapă „decuplarea”?
  • Revoluția engleză anti-VAR se propagă în Europa?!
  • Ce înseamnă să te pui cu Rusia. Băncile occidentale trag ponoasele
  • „Bogăția discretă”: strategia menită să evite ochii curioși
  • Sancțiunile sunt doar pentru fraieri. Companiile din UE se îmbogățesc din afacerile cu Rusia
  • Nimic nu se pierde, totul se transformă. Apa din haznale trebuie folosită în agricultură
  • De la New York la Tokyo: piețele bursiere, creștere record
  • China cucerește porturile lumii
  • Exit mobile version