AcasăPoliticaCu cine merge PSD-ul în cursa pentru Primăria Capitalei. Șeful PSD: „Cel...

Cu cine merge PSD-ul în cursa pentru Primăria Capitalei. Șeful PSD: „Cel mai bun candidat, de departe”/ Ciolacu: „La sectorul 1 a fost fraudă electorală”

(sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu)

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, spune că, la momentul de față, partidul pe care-l conduce merge la Primăria Capitalei cu Gabriela Firea drept candidat la fotoliul de primar general la viitoarele alegeri. Șeful formațiunii social-democrate spune că, din punctul său de vedere, Firea va fi cel mai bun candidat, și nu doar de la PSD, ci și de la restul partidelor.

Întrebat cu ce candidat merge PSD la alegerile pentru Bucureşti, Ciolacu a răspuns: „Cu Gabriela Firea. În acest moment, categoric, mai ales că doamna Gabriela Firea îşi doreşte să candideze pentru un nou mandat”.

„Trebuie să ai anumite abilități să fii primarul Bucureștiului, sau un primar de sector, să faci administrație. Trebuie să-ți placă și să înțelegi acest lucru. Din punctul meu de vedere, cred că cel mai bun candidat, de departe, nu numai de la PSD, de la toate partidele, va fi Gabriela Firea”, a mai spus liderul social-democrat, duminică seară, la Antena3.

Ciolacu: „La sectorul 1 a fost fraudă electorală”

Pe de altă parte, Ciolacu a susținut că „la sectorul 1 a fost fraudă electorală – dovedită cu imagini”. Întrebat de către moderatorul emisiunii dacă are certitudinea că alegerile vor fi corecte data viitoare, Ciolacu a răspuns: „Sunt ferm convins că vor fi corecte, fiindcă întotdeauna înveți din greșelile făcute. Vezi unde s-au făcut aceste greșeli, unde a existat acea marjă, unde s-a putut fura. Și ele încet, încet se închid”.

„Dar să știți că mai există și onoare în politică. Aia se numește demisie. Când vezi că ai furat și s-a demonstrat că ai furat – chiar dacă nu e o decizie a unui magistrat – poți să-ți dai și demisia de onoare.

Sau în cazul în care se dovedește că ești un prost administrator public – cum este cazul domnului Nicușor Dan – există și demisie de onoare. Pleci acasă și recunoști: ‘Am crezut că se mănâncă cu altceva’”, a mai ținut să menționeze președintele PSD.

author avatar
Andrei Coman
438 afisari

2 COMENTARII

  1. m-as bucura sa candideze si ciolacul cu firea cu celelalte muhaiele sa piarda pe toata linia .

  2. CIOLACULE ,te-a luat apa ?,mai omule esti in 2023 in februarie si iesi cu candidatii in gura la MAHALAUA TV !!.
    M-AM LAMURIT SI CU CIOLACU SI MACIUCA ,i-a tunat si i-a adunat Johanis dupa pofta ce-a poftit !.
    S-AU FACUT DE RAHAT AMANDOI LA IASI DE ZIUA UNIRII !,I-ATI VAZUT ,LIDERI DE PARTID CARE ABIA CITEU TREI VORBE DUPA HARTIE !.
    L-ATI VAZUT PE MACIUCA CUM DISCUTA EL LIBER IN ENGLEZA CU PRESEDINTELE EGYPTULUI : aaaaaaaaa, aha ,ooooooooooo , aaa !,discursuri dlor ,diplomatie !,ce mai ?.
    V-ati facut de rahat !,dati fuga la mare acolo e apa destula sa va spalati de rahat !.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger