AcasăPoliticaCu cine a votat Gigi Becali: „La Primărie, să fie consecvenţă. La...

Cu cine a votat Gigi Becali: „La Primărie, să fie consecvenţă. La europarlamentare, să fie o țară ca aurul de strălucitoare”

Gigi Becali a avut probleme în ziua alegerilor locale şi europarlamentare 2024. Patronul FCSB a încurcat buletinele de vot și a făcut show când a ieșit de la urne.

Omul de afaceri a mers să voteze la secția din Voluntari, acolo unde votează de fiecare dată, dar a greșit buletinul de vot și votul. Din acest motiv, latifundiarul din Pipera a trebuit să își anuleze votul.

A încurcat buletinele de vot

La ieșirea de la urne, patronul campioanei României a făcut spectacol la declarații. Becali a dezvăluit că și-a anulat votul pentru că a încurcat buletinele și ce a votat, de fapt.

Doi dintre finii lui Gigi Becali participă la alegerile locale din acest an. Soții Gabriela Firea și Florentin Pandele candidează din partea PSD la Primăria Generală a Bucureștiului, respectiv la Primăria Voluntari.

„Să votăm, ne facem datoria. Dacă nu votăm, face Coldea ce vrea. La primărie se votează, nu? La primărie votăm…să rămână așa, consecvență. La euro votăm schimbarea, să fie o țară ca aurul de strălucitoare”, a declarat Becali la intrarea în secția de votare. Este evidentă trimiterea afaceristului către fomaţiunea AUR, prin sintagma „o țară ca aurul de strălucitoare”.

Prea multe buletine pentru Becali

Patronul FCSB a ieșit la declarații și a recunoscut că procesul i s-a părut unul greoi, dat fiind faptul că au fost multe buletine de vot.

„Da, prea mult, sunt oameni care se și încurcă…M-am încurcat că am pus pe AUR și era de fapt la primărie și am pus primar AUR.

Eu am pus AUR. Am anulat votul, am luat altul. Votăm pentru o Românie care sa strălucească ca aurul”, a spus Gigi Becali.

author avatar
Andrei Ștefan