AcasăPoliticaCu ce se ocupă Victor Ponta, după ce a renunțat la politică:...

Cu ce se ocupă Victor Ponta, după ce a renunțat la politică: „Am venituri ceva mai mari faţă de când eram parlamentar”

Victor PontaCu ce se ocupă Victor Ponta, după ce a renunțat la politică: „Am venituri ceva mai mari faţă de când eram parlamentar”

Victor Ponta a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat că face o pauză de la politică. Multă lume s-a întrebat apoi ce face fostul premier după eșecul de la ultimele alegeri parlamentare.

Ei bine, misterul a fost elucidat de însuși Victor Ponta. Acesta a anunţat luni seară că s-a angajat în străinătate. După eşecul intrării în Parlament cu partidul Pro România, Ponta şi-a reactivat vechile relaţii pe care le-a dobândit ca politician.

Acesta a fost întrebat ce face un politician când nu mai e politician? Victor Ponta a răspuns: „Se apucă de muncă”. Dar fără să dea detalii despre ţara în care a ales să lucreze.

„Nu m-am născut politician, nu intenţionez să mor politician. Lucrez în afara ţării. Muncesc în viaţa privată şi îmi e bine. Am venituri ceva mai mari faţă de perioada în care eram parlamentar. (…) Sunt mulţi oameni care mi-au spus, de-a lungul timpului: Hai să lucrezi cu noi! Nu am voie, sunt parlamentar, sunt în incompatibilitate. Acum mi-au zis că am voie”, a declarat Victor Ponta la TVR1.

S-a retras din politică după alegerile parlamentare

Victor Ponta s-a retras recent din politică după ce partidul său, PRO România, nu a obținut pragul de 5% la alegerile parlamentare. „Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevărați, noi proiecte și noi provocări!”, scria Victor Ponta pe Facebook, în luna decembrie, după alegeri.

„Mulțumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alături în acest proiect. Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevărați, noi proiecte și noi provocări!
Numai bine prietenilor – numai bine tuturor celorlalți! NEVER GIVE UP!”, a mai scris acesta, fără a da alte detalii.

author avatar
Andreea Vlad
1.009 afisari

4 COMENTARII

  1. Nu-l va regreta nimeni, rămâne gustul amar datorat faptului ca 26 de ani a trăit ca un Boier din sudoarea poporului. Sa ne spuna și cine sunt cei care al plătesc mai bine….ca sa mestece vorbe!

  2. Nu vad mare schimbare, ca orice politician roman a lucrat pentru strainatate, fara a-si inentifica stapanii, ca si acum, iar faptul ca nu mai este in politica nu’l face mai putin tradator ce nu-si divulga stapanii.
    Ce are de oferit Ponta unor straini, in afara de faptul ca stie parghiile de putere ce pot forta vinderea in continuare a tarii.
    Un criminal ce si-a omorat colegul de servici, un tradator si colaborator al serviciilor secrete straine, este un gunoi pe care nimeni nu’l regreta ca a plecat invins din politica.

  3. Ce poate oferi PONTA in noile ocupatii,doar tradari,subdiversiuni,lasitate,coruptie ,etc.Nu ne este dor de el,nu a facut nimic bun pentru tara,ba a luptat din rasputeri,sa distruga psd-ul,chiar a si reusit[singur a afirmat] atunci cand a spus ca el a votat inpotriva lui Geoana,a distrus si partidul lui Tariceanu[ peTariceanu il credeam ma diplomat,nu sa ramana la mana unui lingau] sia distrus si propriul partid [ pro romania],dupa ce ia distrus sia pus coada pe spinare si a taiato unde a gasit alti fraieri sai pacaleasca,asta e activitatea lui PONTA,asa ca nu ne este dor de el.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger