AcasăPoliticaCu ce explicații a venit deputatul PNL despre care s-a aflat că...

Cu ce explicații a venit deputatul PNL despre care s-a aflat că a votat moțiunea PSD-ului

Cu ce explicații a venit deputatul PNL despre care s-a aflat că a votat moțiunea PSD-ului (sursa foto: Facebook/Corneliu Olar)

După ce s-a aflat că moțiunea pe care au depus-o social-democrații la adresa actualului ministru al Sănătății a picat, miercuri, în plenul Camerei, s-a descoperit că un deputat liberal a votat pentru adoptarea inițiativei venite din direcția principalului partid de opoziție. Corneliu Olar a fost, de altfel, singurul reprezentant al PNL-ului care s-a aflat în această postură.

Încercând să explice, apoi, ce anume s-a întâmplat, deputatul a pus totul pe seama unei greșeli apărute pe fondul lipsei semnalului la internet. Nici vorbă de vreo intenție, susține liberalul. ”A fost o greşeală. Am votat pe tabletă şi a fost o greşeală. Nu am apăsat pe buton şi foarte greu am accesat pentru că sunt într-o zonă fără semnal şi foarte greu mă conectez la Camera Deputaţilor. Am tot dat şi nu îmi apărea imaginea şi la vot, din greşeală am votat, dar nu intenţionat”, a declarat Corneliu Olar, pentru News.ro.

Vă amintim că moțiunea intitulată ”Incompetenţa şi lipsa de asumare ucid – Vlad Voiculescu, un pericol pentru sănătatea românilor”, inițiată de 109 deputați PSD, a picat, după ce au fost 140 de voturi ”pentru”, 161 ”împotrivă” și o abținere, iar doi deputați nu au votat.

Avertismentul lui Rareș Bogdan

Rămâne de văzut în ce măsură va convinge explicația dată de deputatul PNL la vârful partidului, având în vedere avertismentul cât se poate de clar venit, recent, din direcția lui Rareș Bogdan, înaintea votului dat la moțiunea depusă de PSD, în situația în care s-ar fi ajuns ca un liberal să voteze moțiunea. ”În calitate de prim-vicepreședinte al PNL vă spun că dacă se va întâmpla acest lucru voi cere excluderea din partid a parlamentarului respectiv. Atunci când funcționezi într-o coaliție, atunci când împărtășești niște valori și atunci când vrei cu adevărat să schimbi România în bine și să o modernizezi nu e loc de războaie personale sau de supărări personale.

Faci parte dintr-un partid politic, ești membru al unui grup parlamentar care are 143 de oameni – la Senat și la Cameră împreună – nu vii să te joci cu așa ceva”, a anunțat Rareș Bogdan, luni după-amiază, într-o intervenție la Digi24.

391 afisari

2 COMENTARII

  1. A prins chelebecul de rares un post caldut de europarlamentar si remunerat cu 16000 EUR pe luna,a prins,si asta gratie osanalelor aduse promteristului,si scuipatilor trimisi spre PSD,pe vremea cand era la Realitatea.Acum face pe chelistul sef,ca de, trebuie frecat seful pe burta si pupat in c…,ca altfel ne pierdem postul .Nu-i asa gretosule chelist????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger