AcasăPoliticaCTP l-a umilit pe Nicuşor Dan: "E tembel. Pot să schimb să...

CTP l-a umilit pe Nicuşor Dan: „E tembel. Pot să schimb să pun alt cuvânt: tălâmb?”

cristian tudor popescuCTP l-a umilit pe Nicuşor Dan: "E tembel. Pot să schimb să pun alt cuvânt: tălâmb?"

Cristian Tudor Popescu nu mai are răbdare deloc cu Nicuşor Dan, primarul Capitalei. Cum explică gazetarul incompetenţa edilului? Prin faptul că e „tembel”.

„Pentru mine, a fost destul de clar că ceva este grav în neregulă cu domnul acesta”, a spus jurnalistul, întrebându-se retoric „de ce mai trăieşte Nicușor Dan?”.

L-a enervat că nu se vaccinează

CTP nu-şi explică faptul că un lider de opinie, aşa cum ar putea fi Nicuşor Dan, nu se vaccinează. „Pentru mine, a fost destul de clar că ceva este grav în neregulă cu domnul acesta”, a spus jurnalistul, întrebându-se retoric „de ce mai trăieşte Nicușor Dan?”.

Domnul Nicușor Dan. Ești primarul Capitalei, ai funcție administrativă de cel mai înalt rang și nu te vaccinezi. Sistematic, nu te vaccinezi, nu-ți iei certificat verde, pentru că ar fi putut să-și ia domnul Nicușor Dan certificat verde.

Pentru mine, a fost destul de clar că ceva este grav în neregulă cu domnul acesta, în momentul în care a aruncat la televizor, întrebat fiind în legătură cu o problemă de matematică, de acum 30 și ceva de ani de la Olimpiada de matematică din Australia, unde dânsul a luat atunci medalia de aur, cred… așa… și a fost întrebat cum se rezolva problema respectivă.

Și s-a apucat să arunce o demonstrație acolo, pe un perete, la televizor, demonstrație pe care a și publicat-o pe Facebook, am văzut-o și eu, și am găsit vreo 5 greșeli în acea demonstrație, între care au fost recunoscute – corect erau 4 – una, nu era o greșeală…, 4 au fost recunoscute după aceea de domnul Nicușor Dan.

Am încercat să găsesc un cuvânt pentru Nicușor Dan, pentru atitudinea lui, pentru atitudinea din momentulde față.

Cuvântul este „Tembel”. Ce înseamnă „tembel”? Nu e o jignire. Conform Dicționarului Explicativ al Limbii Române, „tembel” înseamnă „nepăsător”, înseamnă „indiferent”, înseamnă „indolent”, înseamnă „delăsător”. Asta e o insultă?

Am dreptul să-i spun că e tembel? Pot să schimb să pun alt cuvânt? „Tălâmb”. E bine? Înseamnă același lucru!”, a afirmat CTP la postul Digi24.

author avatar
Andrei Ștefan