AcasăPoliticaCTP l-a umilit pe Nicuşor Dan: "E tembel. Pot să schimb să...

CTP l-a umilit pe Nicuşor Dan: „E tembel. Pot să schimb să pun alt cuvânt: tălâmb?”

cristian tudor popescuCTP l-a umilit pe Nicuşor Dan: "E tembel. Pot să schimb să pun alt cuvânt: tălâmb?"

Cristian Tudor Popescu nu mai are răbdare deloc cu Nicuşor Dan, primarul Capitalei. Cum explică gazetarul incompetenţa edilului? Prin faptul că e „tembel”.

„Pentru mine, a fost destul de clar că ceva este grav în neregulă cu domnul acesta”, a spus jurnalistul, întrebându-se retoric „de ce mai trăieşte Nicușor Dan?”.

L-a enervat că nu se vaccinează

CTP nu-şi explică faptul că un lider de opinie, aşa cum ar putea fi Nicuşor Dan, nu se vaccinează. „Pentru mine, a fost destul de clar că ceva este grav în neregulă cu domnul acesta”, a spus jurnalistul, întrebându-se retoric „de ce mai trăieşte Nicușor Dan?”.

Domnul Nicușor Dan. Ești primarul Capitalei, ai funcție administrativă de cel mai înalt rang și nu te vaccinezi. Sistematic, nu te vaccinezi, nu-ți iei certificat verde, pentru că ar fi putut să-și ia domnul Nicușor Dan certificat verde.

Pentru mine, a fost destul de clar că ceva este grav în neregulă cu domnul acesta, în momentul în care a aruncat la televizor, întrebat fiind în legătură cu o problemă de matematică, de acum 30 și ceva de ani de la Olimpiada de matematică din Australia, unde dânsul a luat atunci medalia de aur, cred… așa… și a fost întrebat cum se rezolva problema respectivă.

Și s-a apucat să arunce o demonstrație acolo, pe un perete, la televizor, demonstrație pe care a și publicat-o pe Facebook, am văzut-o și eu, și am găsit vreo 5 greșeli în acea demonstrație, între care au fost recunoscute – corect erau 4 – una, nu era o greșeală…, 4 au fost recunoscute după aceea de domnul Nicușor Dan.

Am încercat să găsesc un cuvânt pentru Nicușor Dan, pentru atitudinea lui, pentru atitudinea din momentulde față.

Cuvântul este „Tembel”. Ce înseamnă „tembel”? Nu e o jignire. Conform Dicționarului Explicativ al Limbii Române, „tembel” înseamnă „nepăsător”, înseamnă „indiferent”, înseamnă „indolent”, înseamnă „delăsător”. Asta e o insultă?

Am dreptul să-i spun că e tembel? Pot să schimb să pun alt cuvânt? „Tălâmb”. E bine? Înseamnă același lucru!”, a afirmat CTP la postul Digi24.

author avatar
Andrei Ștefan
772 afisari

21 COMENTARII

  1. Nu mi-e deloc drag Nicușor dar din câte știu eu a trecut prin boală și e posibil să stea bine încă cu anticorpii , așa că nu înțelege de ce e nenea ăsta atât de ofuscat, Nicușor are probleme mult mai grave nerezolvate pe la primărie și nu prea sare nimeni în sus.

  2. Credeam ca e enervat de lipsa de actiune ca primar a lui N.D. Ce ne intereseaza pe noi certificatul domnului primar? Domnul CTP are studii medicale?

  3. Faptul ca stii matematica de aur nu te face mai destept. Iti dezvolta o structura de gandire profunda si teribil de complexa. De aia se studiaza in scoli. Dar daca structura rămâne goala, e ca atunci cand ridici o schela pan la cer si nu construiești nimic pe ea .

  4. In mod practic un astfel de tip ar trebui sa gaseasca o diversitate de solutii intr-o complexitate de situatii. Dar nu îl ajuta ce a invatat in viata reala.

  5. Spre ghinionul lui spitalele de nebuni au fost transformate in lagare covid.Asa ca nebunul umbla liber.Poate hingherii sa faca ceva.

  6. Dipa ce l a pupat in fund ca hastagian acum il arunca la groapa de gunoi??? Caracter mare!!!

  7. @ Un fost lider al presei și al audiovizualului la andropauză, care probabil că gândește că vaccinarea îl „regenerează”, în interiorul „turmei” ?

  8. & CT Popescu, „lucrător” la ,,tembeliziune”, așa cum se mai exprima cu ceva ani în urmă, când era invitat, ?

  9. & Vă imaginați și ce semnale de „specie în pericol”, de disperarea andropauzei , transmite CTP prin astfel de acuze publice la nevaccinați, încercând să își perpetueze existența ca „speciot” , ?

  10. & CTP tinde „să se împotmolească” în acuzații făcute anterior, destul de des, ?

  11. & B1TV
    ,,Mihai Șora este căsătorit cu Luiza Palanciuc, care este cu 56 de ani mai tânără.” , ?

    • Visinescu a fost condamnat pentru colaborare cu securitatea ,acest jeg comunist [ sora ] a fost secretarul lui Ana Pauker,deci super comunist si acum apare pe la Tv si da romanilor lectii de democratie,acest jeg trebuia bagat dupa gratii !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger