AcasăPoliticaCrunta ironie. PSD-ul îi dă replica lui Cîțu, postând un clip cu...

Crunta ironie. PSD-ul îi dă replica lui Cîțu, postând un clip cu Iohannis la schi – VIDEO

Crunta ironie. PSD-ul îi dă replica lui Cîțu, postând un clip cu Iohannis la schi - VIDEO (sursa foto: Facebook/Florin Cîțu)

Auzindu-l pe liberalul aflat în fruntea Guvernului aducând în discuție, în contextul creșterii numărului de infectări cu noul coronavirus, faptul că românii au mers la schi, social-democrații au scos de la naftalină imagini cu președintele Iohannis aflat pe o pârtie.

La cine credeți că se referea premierul Cîțu?, sună întrebarea social-democraților, postată în dreptul unor imagini în care apar atât șeful Guvernului, cu explicațiile referitoare la mersul românilor la schi, cât și președintele Iohannis, surprins în urmă cu mai bine de o lună, la Păltiniș.

”Foarte bine, vă invit să veniți!”, poate fi auzit spunând președintele, întrebat cum e la schi. Imaginile au fost difuzate inițial la finele lunii ianuarie a acestui an.

Între timp, de unde și replica ironică a pesediștilor, șeful Executivului a oferit și explicația cu privire la creșterea cazurilor de COVID. ”Ştim de ce cresc aceste cazuri. România a fost ţara care a avut un sezon de iarnă în care oamenii au mers la schi. Foarte puţine ţări şi-au permis acest lucru, acest lux şi acolo, e adevărat, oamenii nu au respectat în totalitate regulile. Dacă acolo ar fi respectat regulile, n-am fi fost nevoiţi să luăm şi măsurile din perioada următoare. Dar am demonstrat ceva – că am deschis şcolile şi nu de acolo vine problema şi nu de acolo a crescut numărul de infectări”, a declarat Florin Cîțu, joi seară, la postul B1 TV.

author avatar
Cristina Stefan
367 afisari

2 COMENTARII

  1. Cîțu Pîrțu. Chiar îl luați în serios? Un șoarece care mănâncă din mâna globaliștilor.

  2. Pai la voi acolo in Melteorman de ce nu invatati schiu? Aveti voi pica pe plapandu plavan și acum repede va empatizati pe phulime.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger