AcasăPoliticaCritici „la pachet”. PSD-ul pune tunurile pe primarii Capitalei și Timișoarei: „Eșec...

Critici „la pachet”. PSD-ul pune tunurile pe primarii Capitalei și Timișoarei: „Eșec pe toată linia!”

Critici „la pachet”. PSD-ul pune tunurile pe primarii Capitalei și Timișoarei: „Eșec pe toată linia!”Critici „la pachet”. PSD-ul pune tunurile pe primarii Capitalei și Timișoarei: „Eșec pe toată linia!”

Problemele cu frigul din locuințe, în plină iarnă, nu le sunt străine, din păcate, nici locuitorilor Capitalei, dar nici celor din orașul de pe Bega.

Iar social-democrații acuză, marți, „eșecul primarilor USR-iști în gestionarea sistemului de termoficare: cum e Capitala, așa-i și Timișoara!”

E vorba despre un mesaj plin de critici la adresa celor edili – cel al Bucureștilor și, respectiv, al Timișoarei. Reprezentanții PSD susțin că similitudinile dintre cele două mari orașe ale țării, la nivel de probleme cu sistemul de termoficare, nu ar fi întâmplătoare.

„Dezastrul din București și Timișoara în asigurarea încălzirii pe timp de iarnă pentru cetățeni este ilustrativ pentru incapacitatea managerială a primarilor susținuți de USR în administrația publică locală. Asemănarea dintre cele două municipii în privința problemelor grave din sistemul de termoficare nu este deloc întâmplătoare.

Și în București, și în Timișoara, locuitorii suferă crunt de frig în case, școli și spitale, pentru că cei doi edili au întârziat nepermis de mult pregătirile de iarnă sau pentru că, din indolență sau aroganță, au afectat grav finanțarea serviciului public de termoficare. În timp ce în Capitală Nicușor Dan a întârziat să depună în termenul legal solicitarea pentru ajutorul de la Guvern pentru subvenția la gigacalorie, la Timișoara Dominic Fritz a falimentat sistemul de termoficare pentru că nu a achitat certificatele verzi”, susțin cei de la PSD, într-un comunicat de presă remis marți, 25 ianuarie.

PSD: Au obținut votul cetățenilor pe baza unui discurs populist al USR

Pornind de la discursurile din campania pentru alegerile locale în urma cărora cei doi edili au ajuns să ocupe în fotoliile de primari, social-democrații fac trimitere, în cazul primarului din București, la recentele percheziții de la Primăria Capitalei, ce au avut loc chiar în ziua în care Nicușor Dan avea să iasă în fața presei, pentru a vorbi despre greva începută la nivelul STB și abia recent încheiată.

„Atât primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, cât și primarul municipiului Timișoara, Dominic Fritz, au obținut votul cetățenilor pe baza unui discurs populist al USR, centrat pe promisiunea schimbării clasei politice, care însă nu poate suplini nerozia și impotența administrativă de care au dat dovadă după ce s-au instalat în funcțiile de primar.

Nici măcar promisiunea schimbării clasei politice nu a fost onorată. În timp ce primarul din București a intrat în atenția DNA din cauza unor probleme de corupție, primarul din Timișoara nu a fost capabil nici până în momentul de față să își clarifice problema studiilor pe care pretindea că le-a absolvit.

Deci, eșec pe toată linia!”, acuză reprezentanții PSD, partidul din care face parte fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, actualmente ministru al Familiei în Guvernul Ciucă.

151 afisari

1 COMENTARIU

  1. Dragi romani, romanii miei,va multumesc din suflet ca ati votat PNL,USR. Prietenu poporului ludovic orban ceterash cu mandolina si maimutica prin targuri a dat un OUG ilegal fara norme de reglementare a energiei,gaze si curent. De ce? cne poate traieste cine nu sta in frig! Apoi economia tarii sa se inchida! Votati in continuare partidu mieu!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger