AcasăPoliticaCristian Popescu Piedone, noul primar al sectorului 5: ”Judecata poporului a decis!”

Cristian Popescu Piedone, noul primar al sectorului 5: ”Judecata poporului a decis!”

Piedone a fost condamnat în primă instanță la 8 ani de închisoare în dosarul Colectiv

După ce a condus sectorul 4, Cristian Popescu Piedone a intrat din nou în cursa electorală, de această dată cu gândul de a conduce o altă zonă din Capitală.

Iar din câte arată lucrurile, în baza rezultatelor parțiale, locuitorii sectorului 5 au decis să îi acorde voturile pentru a-i păstori în următorii patru ani. ”Judecata poporului a decis! Dragi prieteni, adevărul a învins! Dreptatea a învins! Noi am învins! Împreună!”, sună mesajul pe care politicianul l-a transmis luni dimineață, pe pagina sa de Facebook.

Adresându-se direct oamenilor care stau în sectorul 5, Popescu Piedone a adus în discuție ideea de respect. ”Pentru voi m-am înscris în această cursă, pentru copiii voștri și pentru sectorul acesta care merită să iasă la lumină! Copiii din Sectorul 5 merită să crească frumos și în siguranță! Seniorii din Sectorul 5 merită să trăiască decent după o viață de muncă! Voi toți meritați să fiți tratați cu respect!”, susține politicianul, înainte de a anunța că e gata să se apuce de treabă.

”Lucrurile se vor schimba, dragi prieteni! Voi fi 24/24 printre voi, împreună vom găsi rezolvare la problemele care vă macină de atâta amar de vreme”, promite Popescu Piedone.

Băcanu și-a recunoscut înfrângerea

Între timp, liberalul Cristian Băcanu, liderul PNL sector 5, a transmis un scurt mesaj, pe aceeași rețea de socializare, în care își recunoaște, practic, înfrângerea în cursa pentru fotoliul de primar al sectorului 5. ”Cetățenii din Sectorul 5 au ales altfel. După finalizarea numărătorii paralele, noul primar al sectorului este Piedone.

Le mulțumesc tuturor celor care m-au votat şi care au avut încredere în mine. Le mulțumesc colegilor din PNL care au muncit foarte mult pentru pregătirea acestor alegeri”, a notat Băcanu.

453 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pai daca e condamnat cu 8 ani? Cum isi permite?
    Mai erau niste debili au ales un mort si ciocneau sampanie la cimitir…
    Igiena de bun simt..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger