AcasăPoliticaCristian Popescu Piedone i-a retezat orice speranţă lui Ciolacu privind retragerea din...

Cristian Popescu Piedone i-a retezat orice speranţă lui Ciolacu privind retragerea din cursa pentru Primăria Generală: „Se bat cap în cap”

Primarul Cristian Popescu Piedone spune ca localul a scapat de controale serioase din cauza ca inspectorii il vizitau doar in timpul zilei, cand nu aveau loc spectacole

Cristian Popescu Piedone nu se retrage din cursa pentru Primăria Generală, în ciuda speranţelor lui Marcel Ciolacu că edilul de la Sectorul 5 nu va intra într-o bătălie electorală cu Gabriela Firea, candidata PSD-ului.

Piedone a criticat decizia PSD și PNL de a se încăpățâna să vină cu un candidat propriu și nu l-au susținut pe el.

A calculat şansele lui Firea şi Burduja

Primarul de la Sectorul 5 a afirmat că PSD și-a bulversat electoratul prin aruncarea în cursa pentru Primăria Capitalei a Gabrielei Firea, pe care inițial au ”aruncat-o la coșul de gunoi”.

I-au amețit atât de tare încât sunt ca două muște pe care le pui într-un borcan, le amesteci și nu mai pot să zboare. Se bat cap în cap. Așa și cu depunerea de candidaturi.

Azi s-au respins candidaturile la consiliul general ale PNL pentru că cei doi președinți ai coaliției nu au semnat listele. În coaliție este o gringoladă (sic!), Băluță trebuie strângă din nou semnăturile. La București s-a rupt alinața, vă dați seama în cabina de vot.

„Așa cum se pare că se vor sparge voturile, bătălia se va da între mine și Nicușor Dan. Firea nu poate să fie cum zice Marcel Ciolacu că este pe locul 2. Firea este undeva cu indulgență pe locul 3, iar Burduja va rămâne pe 4.

Cam asta este clasamentul. Electoratul nu mai poate fi atât de ușor păcălit. Nu o spun eu, spun oamenii în stradă că ”astia vor să-l scoată tot pe Nicușor”, inclusiv simpatizanți ai celor două partide.

Nu cred în scenarii, dar nu cred nici în coincidențe. Prea se leagă una după alta.

Dacă ei ditamai strategii, cancelariile și-au înnodat șireturile și se dau cap în cap prin cancelariile alea, cheltuiesc și o grămadă de bani și să plece spre toamnă cu o înfrângere, nu știu dacă vor mai avea timp să se recupereze sau poate asta este și intenția, să se rupă în toamnă că nu s-au înțeles care o să fie viitorul președinte al României”, a zis Ciolacu la Romania TV.

Mesaj către Ciolacu

Cristian Popescu Piedone i-a făcut o serie de reproşuri şi „prietenului” Marcel Ciolacu.

Am văzut mesajul lui Marcel Ciolacu. De câteva zile îmi transmite mesaje și mai spune că este și un prieten al meu de 30 de ani. Păi eu știu când ai o problemă și un prieten, oui mâna pe telefon.

Nu transmiți porumbei călători, nu-ți faci reclamă. Prieteni suntem, dar poate acum în Olimpul în care se crede el acolo la Palatul Victoria nu mai poate să dea un telefon să-mi spună.

Chiar dacă mi-ar fi dat, el știe deja răspunsul, cunoscându-mă, nu mă retrag. Nu am cum să mă retrag, dacă era un băiat atât de inteligent, cum pare, avea victoria deja acasă, susținându-mă pe mine. Probabil, nu știu, mă depășește, nu vreau să acuz, aveam primarul general.

Așa, din păcate, o să aibă doar cetățenii și PUSL. În consiliul general mă gândesc cu cine voi face alianță, nu e obligatoriu, mă uit clar. La toată lumea mă uit și putem face alianță împotriva reziștilor”, a mai spus candidatul PUSL.

author avatar
Andrei Ștefan
153 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger