AcasăPolitica”Cristian Ghinea - de la zero la abis”. Ministrul va ajunge să...

”Cristian Ghinea – de la zero la abis”. Ministrul va ajunge să dea ”testul moțiunii”. A fost depusă deja la Parlament – VIDEO

”Cristian Ghinea - de la zero la abis”. Ministrul va ajunge să dea ”testul moțiunii” în Parlament - VIDEO (sursa foto: Facebook/Cristian Ghinea)

Social-democrații au depus, miercuri, 9 iunie, la Parlament, moțiunea simplă vizându-l pe ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Un anunț în acest sens a venit chiar de la tribuna Parlamentului, din partea liderului deputaților PSD, Alfred Simonis.

”Vă înaintăm moţiunea simplă intitulată ‘Cristian Ghinea – de la zero la abis’, iniţiată de deputaţii grupului parlamentar al PSD, conform listei anexate”, a informat, în plen, liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis.

Ciolacu: PSD-ul are întrebări pentru Ghinea

De altfel, încă din ziua precedentă, liderul principalei formațiuni de Opoziție anunțase că socail-democrații aveau în gând să facă acest pas în cursul zilei de miercuri. Principalul reproș adus ministrului Ghinea ține de Planul Național de Redresare și Reziliență, din câte reiese din spusele președintelui PSD.

”Vom depune moţiunea simplă împotriva domnului ministru Ghinea şi să fim foarte clari – pe PNRR. Avem nişte întrebări la domnul ministru Ghinea. (…) De ce prioritate de sute de milioane de euro au o destinaţie cu dedicaţie? De ce avem zero euro pentru irigaţii (…)? De ce firmele româneşti nu primesc niciun euro prin PNRR, la capitolul granturi?”, a anunțat, marți, Marcel Ciolacu, într-o conferință de presă, la finele Consiliului Politic Național al formațiunii politice pe care o conduce.

Nu e prima oară când un ministru din Guvernul Cîțu ajunge ”să dea testul” de moțiuni simple depuse de PSD. Astfel de inițiative i-au vizat și pe ministrul Agriculturii, Adrian Oros, dar și pe Claudiu Năsui, ministrul Economiei.

197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger