AcasăPoliticaCreștere pensii. Ciolacu, atac la PNL: ”Rămân fără banii cu care să-și...

Creștere pensii. Ciolacu, atac la PNL: ”Rămân fără banii cu care să-și cumpere noile mandate!”

Creștere pensii. Ciolacu, atac la PNL: ”Rămân fără banii cu care să-și cumpere noile mandate!” (sursa foto: Facebook)

Votul dat marți după-amiază în Parlament a generat, cum era de așteptat, ecouri la vârful Partidului Social Democrat.

”Astăzi am făcut dreptate pentru 5 milioane de pensionari! Pensiile trebuie să #crească cu 40%!”, a ales să transmită Marcel Ciolacu, liderul social-democraților, la scurtă vreme după ce proiectul rectificării bugetare, conținând acest amendament venit dinspre PSD, a trecut de votul celor două Camere reunite în ședință de plen.

După laude, au venit și critici, de această dată la adresa partidului aflat la putere, PNL. ”Bani sunt! Guvernul mutase banii pensionarilor, copiilor și profesorilor în Fondul de rezervă și în capitolul Acțiuni Generale de la Ministerul Finanțelor, de unde puteau fi folosiți după bunul plac de Orban și Cîțu!!! Banii țării ajunseseră Pușculița electorală a PNL! Din care cumpărau primari, traseiști și voturi!”, acuză Ciolacu, în mesajul postate pe pagina sa oficială de Facebook.

Social Democratul aflat în fotoliul de președinte al Camerei Deputaților a adus în discuție și numele președintelui Iohannis, nu doar pe cel al premierului Orban, liderul PNL-ului. ”#PSD a făcut ce este corect! Am mutat banii înapoi la oameni! Pentru că sunt ai lor, nu ai lui Orban sau Iohannis! Deficitul bugetar nu crește cu niciun leu! Singurul impact negativ este pentru Orban și PNL care rămân fără banii cu care să-și cumpere noile mandate!”, a încheiat Ciolacu.

Deja mai multe voci din PNL au anunțat că liberalii se vor adresa Curții Constituționale, după votarea proiectului rectificării bugetare. DETALII AICI și AICI.

160 afisari

4 COMENTARII

  1. Baroni au fost , baroni sunt inca . Cititi pe ”oameniiluidragnea.ro” cine sunt cei care au comanda la butoanele PSD , apasati maus-ul pe fotografia fiecaruia sa le vedeti adevarata fata !

  2. Sunt unii,prosti da’ multi,nu-i intereseaza adevarul,pe ce lume traiesc.De-aia isi fac astia de cap fara rusine in vazul lumii,ba mai au si aplaudaci,propagandisti,pupincuristi,se parctiaca prosteala in fata. Maine ce mai „inaugurati” ? Poate mergeti la Kaufland,a anuntat ca „baga pui „.Cu tot alaiul,cu drapele,BMW-uri,si pupitrul pty. cuvantari.Circul ambulant.

  3. @ Remarcați și că este firesc ca aceia ce au votat banii ce se cheltuiesc trebuie să îi și producă, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger