AcasăPoliticaCozmin Gușă, anunț de ultimă oră. Ce a decis în privința candidaturii...

Cozmin Gușă, anunț de ultimă oră. Ce a decis în privința candidaturii la Primăria Capitalei

sursa foto: Facebook/Cozmin Gusa

Apare un nou candidat în cursa pentru Primăria Capitalei, la alegerile din iunie.

Analistul politic Cozmin Gușă a făcut precizări de ultimă oră cu privire la decizia pe care a luat-o în legătură cu candidatura sa.

Gusă: Am acceptat să candidez la Primăria Generală

Și anume a anunțat că a acceptat propunerea liderului Alianței pentru Unirea Românilor George Simion și va intra în cursă electorală în postura de candidat independent, cu sprijinul AUR, potrivit realitatea.net.

Gușă a declarat că a stat de vorbă cu șeful Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, și că a decis să accepte să intre în cursa electorală pentru Primăria Generală. Analistul politic a dezvăluit și motivele pentru care a hotărât să accepte propunerea de a candida.

Este o propunere pe care, dacă o accept, poate crea o sinergie în interiorul curentului suveranist din România. Am stat de vorbă cu George Simion, a reiterat propunerea privind candidatura mea cu sprijinul AUR și concluzia a fost pozitivă, am acceptat să candidez la Primăria Generală.

(…) Un alt motiv pentru care am acceptat a fost acela că, prin candidatura mea, fie că voi câștiga, fie că nu, să-l impunem pe George Simion drept candidat la președinție”, a declarat Cozmin Gușă, în direct la postul TV.

Gușă: „Bucureștiul trebuie să fie un oraș prosper”

Analistul politic nu s-a sfiit să arunce săgeți în direcția actualului edil al Capitalei, Nicușor Dan, despre care se știe că intenționează să intre în cursa electorală, cu gândul la un al doilea mandat în fotoliul de primar general.

„Bucureștiul trebuie să fie un oraș prosper, iar companiile, dacă vor fi încurajate să investească așa cum se cuvine, probabil că-și vor putea folosi fondurile de șpagă și pentru salarii mai mari.

Cu Nicușor Dan mi se pare că este din filmul „Grădinița de copii, plină e de jucării”. Toți primarii generali și-au adus o serie de trepăduși cu care au sufocat administrația, amante care stau de 20-30 de ani pe fotoliile bine plătite de la PMB. Nicușor Dan făcut cel mai puțin împotriva acestei mafii, pentru că el a fost emanatul Statului Paralel”, a mai afirmat Gușă.

author avatar
Andrei Coman
873 afisari

7 COMENTARII

  1. Bravo Cozmine, bună decizie! Nu s bucurestean, ca te votam, DAR TE VOTAM LA PRESEDINTIE!

  2. Sosoaca lingatoare de DOS-uri la Ambasada Rusiei, a plecat din Haur, si se pupa in bot cu George Simion

  3. COZMINE ,TE-AI STRECURAT PE LISTE !,JIGODIA DIN TINE NU SE VINDECA .
    AI PRINS GUSTUL ,AI TRECUT DE PE O PARTIE PE ALTA IAR ACUM CAUTI SCAUN SA URCI PE ALTA PARTIE !.
    IN POLITICA TREBUIE SA AI PIELEA GROASA ,AUZUL SLAB ,SA AI TIRIPLICUL PREGATIT PENTRU URMATORUL RAHAT !,ORCUM GUSTUL ESTE ACELAS,
    IMPORTT ESTE CIOLANUL CHIAR DACA PUTE !.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger