AcasăPolitica„Coșmarul” lui Mihai Chirica în campania electorală. De ce s-ar putea folosi...

„Coșmarul” lui Mihai Chirica în campania electorală. De ce s-ar putea folosi adversarii săi politici. Legătura cu Costel Alexe

(sursa foto: Facebook/Mihai Chirica)

Primarul municipiului Iași a vorbit, marți, într-o conferință de presă, despre campania electorală.

Mai exact, despre ceea ce s-ar putea numi „scheleții din dulapuri”, de care s-ar putea folosi adversarii săi politici, în campania electorală.

Întrebat ce fel de campanie se așteaptă să fie și mai ales care vor fi temele pe care se așteaptă să le folosească adversarii săi politici, liberalul Chirica a arătat cu degetul în direcția PSD-ului.

„Va încerca să prezinte că Iașiul se află în apropiere de Hiroshima”

Edilul din Iași susține că se va încerca o „perturbare” a tandemului Chirica – Alexe ( costel Alexe, șeful Consiliului Județean Iași).

Actualul primar admite ca s-ar putea aduce „pe tapet” chestiuni ce țin de dosarele penale în care a fost implicat.

„Nu o să încerce să mai reîncălzească ciorbele anului 2020, că nu ar mai avea nicio argumentație. (…) Vor încerca să folosească bănui chestiuni legate de dosarele penale. O să spună „băi, vedeți că…vă amintiți voi când au venit 54 de mascați la Primăria Iași”, nu să-și bea ceaiul, ci să caute ceva ce n-am înțeles nici astăzi? Că au plecat cu mâna goală, de-asta zic (…). Se va insista un pic pe tema poluării, o temă avansată de către un secretar de stat, în sensul verbului a sta, și va încerca să prezinte că Iașiul se află undeva în apropiere de Hiroshima. (…)

Cred că se va încerca oarecum și o perturbare a tandemului, între mine și Costel Alexe, pentru a nu favoriza obținerea unui scor bun de către candidatul nostru la președinția Consiliului Local. Și asta o va face în special PSD-ul, care este direct interesat de a diminua șansele lui Costel Alexe la Consiliul Județean, prin perturbarea tandemului”, a susținut Mihai Chirica în fața presei.

author avatar
Andrei Coman
183 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger