AcasăPoliticaConvins că ”meseria e brăţară de aur”, Orban a dat glas unui...

Convins că ”meseria e brăţară de aur”, Orban a dat glas unui ”proiect de căpătâi” pentru Guvernul său – VIDEO

Orban a dat glas unui ”proiect de căpătâi” pentru Guvernul său, convins că ”meseria e brăţară de aur” - VIDEO

În condițiile în care pandemia a adus schimbări în sfera Educației, iar în ultima perioadă s-a discutat des despre neajunsurile învățământului în sistem online, la care s-a recurs după ce s-a decis, la nivel central, închiderea școlilor și continuarea cursurilor prin intermediul internetului, premierul a adus în discuție, vineri, nevoia ca în România să scoată de pe butuci învăţământul tehnic şi profesional.

Aflat, vineri după-amiază, la Prefectura din Dâmboviţa, alături de ministrul Economiei, Virgil Popescu, Ludovic Orban a fost auzit spunând că pentru Guvernul pe care îl conduce refacerea acestui tip de învăţământ ”este un proiect de căpătâi”.

”Obiectivul nostru este şi acela de a aduce sistemul de educaţie din România la situaţia care exista în urmă cu 15-20 de ani. Din păcate, în urmă cu aproximativ 15 ani de zile, a fost pus pe butuci învăţământul tehnic şi profesional. Trebuie să refacem acest învăţământ tehnic şi profesional, meseria e brăţară de aur. Un om care parcurge un liceu tehnologic, o şcoală profesională dobândeşte o meserie şi îşi poate găsi un loc de muncă bine plătit. De asemenea, poate să evolueze ulterior în carieră”, a declarat premierul.

Tot la nivel de obiective, șeful Guvernului nu a trecut cu vederea nici învățământul superior, respectiv cel orientat către pregătirea studenților înscriși la cursuri pe această latură tehnică. ”De asemenea, creşterea locurilor în facultăţile tehnice reprezintă un alt obiectiv şi dimensionarea cifrei de şcolarizare în concordanţă cu obiectivele economice şi cu cererile pieţei muncii pe care le avem”, a conchis Orban.

266 afisari

3 COMENTARII

    • Peseeedeee a facut nota de fundamentare si achizitionat lucrarile de la Stadionul Steaua…Orban se impauneaza cu realizarea…
      Rusinoooosss

  1. Reminiscente permanente ale modului de gandire pur COMUNIST se observa la acest lingau ajuns Prim Ministru, da nici Tatuca caruia ii linge curul sa fie curat, nu-i deloc departe de el, amandoi doi exponenenti ai COMUNISMULUI, se prefac a fi de dreapta, de ce n-o spun clar ca o fac cu mana dreapta, la o conferinta zilnica de presa.
    Domnule Orban, cu ce mana o faceti ?
    Cu dreapta
    Domnule Presedinte, cu ce mana o faceti ?
    Cu dreapta, la fel ca tovarasul Orban

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger